بررسی راهکارهای کاهش ضایعات مواد غذایی، در همایش مدیریت غذایی( از مزرعه تا سفره )
- بازدید: 72
مدیر اجرایی همایش مدیریت غذایی ( از مزرعه تا سفره )، با اشاره به حضور بیش از 500نفر از اساتید، دانشجویان، کارشناسان تغذیه و مسوولان فنی صنایع غذایی در این همایش گفت: همایش فوق به همت گروه تغذیه دانشکده پزشکی مشهد و با هدف بررسی رویکردهای موجود در حوزه کاهش اتلاف مواد غذایی در حال برگزاری است.
دکتر محمد هاشمی در گفتگو با وبدا، از حضور دکتر احمد اسماعیل زاده رئیس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و دو تن از دبیران برد تغذیه و علوم صنایع غذایی در همایش مدیریت اتلاف غذایی ( از مزرعه تا سفره) نیز خبر داد و گفت: همایش فوق به منظور بررسی رویکردهای علمی جهت مدیریت اتلاف مواد غذایی و بیوپروسس پسماندها برگزار میشود و طی آن تازههای علمی در خصوص بازیافت پسماندهای مواد غذایی و مدیریت کاهش مواد غذایی بررسی خواهد شد که از دو جهت ایمنی مواد غذایی و تغذیه جامعه مهم خواهد بود.
وی با اشاره به سخنرانی خود در این همایش حول موضوع کاربرد هوش مصنوعی در کاهش ضایعات مواد غذایی گفت: در حال حاضر هوش مصنوعی به کمک روشهایی که در سطح جهان جهت مدیریت اتلاف مواد غذایی استفاده میشود، آمده است و روشهای هوشمند در راستای پردازش های تصاویر و پردازش های بصری و بویایی مورد استفاده قرار میگیرد و ما هم امیدواریم که در این همایش بتوانیم با بررسی تازههای علمی این حوزه قدمی در راستای کاهش اتلاف مواد غذایی در کشور برداریم.