مدافعان سلامت در جبهه مبارزه با کرونا جلو ه هایی از فرهنگ والای انسانی و اسلامی را به تصویر کشیدند

073.jpg - 34.26 kBمعاون فرهنگی دانشجویی .وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: از ابتدای همه گیری ویروس کرونا،جامعه پزشکی، پرستاری، پرسنل بهداشتی، و تمامی نیروهای نظام سلامت کشورمان در این عرصه حضوری ایثارگرانه و مسئولانه ای داشتند  و جلو ه هایی از ایثار و از خود گذشتگی و فرهنگ والای انسانی و اسلامی و تعهد حرفه ای خود را به منصه حضور گذاشتند. 

به گزارش وب دا، دکتر سیما سادات لاری در هشتمین همایش ملی قرآن، بصیرت و سلامت، با بیان اینکه حدود یک سال است که کشورمان در شرایط سخت همه گیری بیماری کویید -19 به سر می برد و  با تحمیل و تحمل تحریم های همه جانبه و ظالمانه و به تعبیری جنگ تحمیلی اقتصادی نیز روبروست خاطر نشان کرد:  مدافعان سلامت دز این مدت با رنج بیماری و تقدیم دهها شهید در میدان عمل ثابت کردند که فرهنگ حرفه ای جامعه پزشکی ریشه در ارزش های متعالی دینی و فرهنگ نوعدوستانه ایرانی دارد.

معاون فرهنگی دانشجویی .وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: این ویروس کوچک که تمامی جنبه‌های اقتصادی، اجتماعی، علمی، سیاسی و معنوی جهان امروز را تحت تاثیر قرار داده است همچنین کمبود ابزار و زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مقابله با کرونا ویروس، حکایت از نقاط ضعف اساسی نگرشی و کاربردی دارد که تا سالها از آن به عنوان نقطه عطفی در تغییر نگرش و روش جامعه انسانی یاد خواهد شد.

دکتر لاری گفت: توجه به خدمات داوطلبانه و محله‌ محور، سلامت روان و سلامت اجتماعی و همچنین توجه مضاعف به سلامت معنوی و عوامل موثر اقتصادی در تاب آوری افراد و جامعه در هنگام بلایا و بحران‌ها ونیز چگونگی و روش تحقیقات پزشکی در مواقع اضطراری و نظام سیاستگذاری و مدیریت در مواقع بحرانی و بلایای طبیعی و دهها مثال دیگر از جمله موضوعاتی است که به این  واسطه باید مورد توجه جامعه علمی کشور قرار گرفت.

وی تصریح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی نقطه عطفی برای بهره برداری از آموزه های الهی در زمینه های مختلف از جمله موضوع مهم سلامت در همه ابعاد آن بوده و همین طور که در بیانیه گام دوم رهبر انقلاب به آن اشاره شده است تلاش برای شکل گیری تمدن نوین ایرانی اسلامی و مرجعیت علمی بر اساس آموزه های قرآن بنیان درکنار بهره برداری از پیشرفت های قابل استفاده دانش بشری از وظایف مهم و کلیدی همه اندیشمندان و مسئولان کشور محسوب می شود که این مهم بر عهده کمیسیون پژوهش و آموزش قرآنی در نظام سلامت قرار داده شده است.

معاون فرهنگی دانشجویی .وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه دبیرخانه کمیسیون پژوهش و آموزش قرآنی در نظام سلامت طی سال های اخیر با انجام مطالعات مروری و تطبیقی و مصاحبه و استفاده از نظرات ده ها صاحب نظر حوزوی و دانشگاهی در مرداد ماه امسال سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت را پس تایید وزیر بهداشت به تصویب شورای توسعه فرهنگ قرآنی رساند و اواخر شهریور امسال توسط دبیر شورای انقلاب فرهنگی به طور رسمی ابلاغ شد.

دکتر لاری افزود: در راستای تحقق اهداف این سند، طی فراخوانی از تمامی مجامع حوزوی و دانشگاهی درخواست شد که پیشنهادها و برنامه های اجرایی خود را به دبیرخانه کمیسیون ارسال کنند و در حال حاضر دبیرخانه در حال تجمیع نظرات ارسالی با استفاده از ظرفیت های علمی و اجرایی کشور است که بتواند زمینه های عملیاتی شدن آن را فراهم کند.

معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به فعالیت های قرآنی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور اظهار کرد: تا کنون 25 جشنواره قرآن و عترت ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان علوم پزشکی برگزار شده است و این جشنواره یکی از پرمخاطب ترین جشنواره های کشور محسوب می شود.

وی انتشار دو مجله علمی پژوهشی با عنوان قرآن و طب و سبک زندگی ایرانی اسلامی را از دیگر اقدامات وزارت بهداشت در راستای ترویج فرهنگ غنی قرآنی و ایجاد زمینه پژوهش های هدفمند و استفاده از ظرفیت ها در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برشمرد.

هشتمین همایش ملی قرآن، بصیرت و سلامت با محوریت  (قرآن، عترت، جامعه پزشکی و جلوه‌های ایثار و تاب‌آوری در بلایا) به مدت دو روز، صبح امروز در مشهد مقدس آغاز به کار کرد.

برگزاری کارگاه‌ها و پنل‌های آموزشی با موضوعاتی همچون « جلوه‌های ایثار جامعه پزشکی در دوران شیوع ویروس کرونا»،« درمان و توسل به قرآن و عترت، دو بال شفا و سلامت»، « مدیریت دانش سلامت در دوران معاصر از منظر قرآن وعترت»،« آموزه‌های قرآن کریم در بلایا»، « اهمیت سلامت معنوی در بحران کرونا» و همچنین« اهمیت پرستاری از منظر قرآن و عترت» از جمله برنامه های این همایش است.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

یکشنبه, ۰۷ بهمن ۱۴۰۳