دفاع از اولین پایان نامه کارشناسی ارشد انفورماتیک پزشکی با رویکرد محصول محور

31.jpg - 11.17 kBدر راستای تحقق ارتقاء دانشگاه های کشور به جمع دانشگاه های نسل سوم جهان (دانشگاههای کارآفرین)، جلسه دفاع از اولین پایان نامه کارشناسی ارشد انفورماتیک پزشکی مشهد با رویکرد تولید محصول نهایی، برگزار شد.

پایان نامه توسط خانم مهندس فاطمه مختارزاده یزدی به راهنمایی و مشاوره اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی مشهد، آقای دکتر بهزاد کیانی متخصص انفورماتیک پزشکی و خانم دکتر بیتا کیافر متخصص پوست و مو و خانم دکتر شتیلا ترابی متخصص پوست با موضوع تولید پلتفرم "مشاوره، تشخیص و درمان بیماری های پوستی از راه دور" (Teledermatology ) طی مدت 24 ماه طراحی، تولید و راه اندازی شد. پزشکی از راه دور از جمله ابزارهای بسیار کاربردی در کاهش هزینه های مختلف از جمله صرفه جویی در وقت و هزینه های درمانی برای خدمت دهنده و خدمت گیرنده می باشد که در پاندمی کرونا نیز به صورت ویژه به آن توجه شده است.

مدیر گروه انفورماتیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا  اظهار کرد: محصول منتج از این پایان نامه در قالب یک پلتفرم ارائه گردید. این پلتفرم نقش ارتباط مستقیم (آنلاین) و غیر مستقیم (آفلاین) بین پزشکان متخصص پوست و عموم مردم را عهده دارد تا مردم بتوانند از بیماری پوستی خود آگاه شوند و درمان خود را دریافت نمایند.

دکتر حسن وکیلی ارکی تصریح کرد:  با این عمل کاربران در کم ترین زمان، کم ترین هزینه و بدون نیاز به مراجعه حضوری، به خدمات پزشکی پوست دسترسی پیدا می‌کنند. هدف این اپلیکیشن، کاهش ترددهای غیر ضروری و دسترسی راحت به پزشکان متخصص پوست و مو و همچنین جلوگیری از هزینه های اضافی کاربران گرامی است.

وی خاطر نشان کرد: محصول منتج از این پایان نامه که با لحاظ اصول علمی و فن آوری های به روز تولید شده، علاوه بر انتشار مقاله، منجر به کارآفرینی برای 3 نفر بصورت مستقیم و 5 نفر غیر مستقیم شده است. همچنین به صورت همزمان موفق به کسب نماد اعتماد الکترونیک (e-namad) )و درگاه اختصاصی پرداخت الکترونیکی وجه گردیده است.

هم اکنون اپلیکیشن تولید شده از طریق اپ استورهای معتبر و شناخته شده جهانی و داخلی قابل نصب و استفاده توسط بیماران و پزشکان است.

خبرنگار: مهین شکوهی 

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۰۸ بهمن ۱۴۰۳