مشارکت کلینیک های بخش خصوصی و خیریه در خدمات رسانی به بیماران کرونایی
- بازدید: 120
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید-19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مشارکت کلینیک های بخش خصوصی و خیریه در سطوح عمومی و تخصصی برای خدمات رسانی به بیماران کرونایی خبر داد.
دکتر علی اصغر انجیدنی در حاشیه نشست با مسئولان فنی کلینیک های سطح دو درمان کرونا در گفتگو با وب دا با اشاره به ورود به پیک پنجم کرونا اظهار کرد: به منظور خدمات رسانی مطلوب به بیماران مبتلا و یا مشکوک به کرونا و افزایش دسترسی شهروندان به مراکز درمانی، در این مرحله نیز کلینیک های بخش خصوصی و خیریه در سطوح یک و دو درمان کرونا با دانشگاه علوم پزشکی مشهد همکاری دارند.
مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برنامه نظام ارجاع بیماران کرونایی از ابتدای همه گیری این ویروس در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرا در آمده است تصریح کرد: بدین ترتیب بیماران در صورت ابتلا به بیماری در مرحله نخست به مراکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا و یا درمانگاه های عمومی در سطح یک مراجعه می کنند و در صورت نیاز به خدمات تخصصی و بستری به سطوح دو و سه ارجاع می شوند.
وی با بیان اینکه اطلاعات بیماران کرونایی برای پیگیری در سامانه سینا ثبت می شود خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت بروز علائم مشکوک به کرونا ضمن تماس با مرکز اطلاع رسانی 191 از مراکز ارائه دهنده خدمات در این حوزه اطلاع یابند و در اسرع وقت برای پیگیری به این مراکز مراجعه نمایند.
دکتر انجیدنی مشارکت مردم در رعایت فاصله اجتماعی، اجتناب از دورهمی ها، استفاده از ماسک و رعایت دستورالعمل های بهداشتی را مهمترین راهکار در پیشگیری و کاهش زنجیره انتقال کرونا عنوان کرد.
در نشست با مسئولان فنی کلینیک های سطح دو درمان کرونا، ضمن بررسی مشکلات و چالش های این حوزه، در خصوص تامین داروهای ضد ویروسی برای درمان زودرس، استفاده از سامانه سینا برای ثبت اطلاعات بیماران، نسخه نویسی الکترونیک و رعایت استانداردهای درمان بر اساس پروتکل های ابلاغی تاکید شد.