پوشش دهی بهتر خدمات کرونا دغدغه قرارگاه عملیاتی مقابله کرونا

17.jpg - 9.13 kBدبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در راستای چابک سازی عملیات برای پوشش بهتر خدمات کرونا و هماهنگی هایی که نیاز است در بخش های مختلف دانشگاه صورت بگیرد ، فعالیت قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا 24 ساعته شد.

دکتر محمد علی کیانی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه در این راستاکمیته های نه گانه در قرارگاه تشکیل شد که هرکدام موظف هستند تا هماهنگی های لازم را ارائه نمایند خاطر نشان کرد: تمامی نمایندگان کمیته ها در این قرارگاه حضور دارند و موضوع از طریق آنها پیگیری می شود.

وی با بیان اینکه کمیته اطلاعات آمار و فناوری موضوع آمار را رصد و آنالیز می کند تا بهتر در خصوص شرایط تصمیم گیری شود خاطر نشان کرد: در کمیته بهداشتی مسائل حوزه بهداشت مورد بررسی قرار می گیرد و مراکز 16 ساعته و 24 ساعته و موضوعات مربوط به واکسیناسیون در این کمیته پیگیری می شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بازدید های گروه نظارت بیشتر مربوط به مراکز بهداشت و درمانی است که بازخورد آن به دانشگاه داده می شود ، تصریح کرد: کمیته درمان نحوه توزیع تخت های بیمارستانی و فعالیت در زمینه  رفع کمبودهای بیمارستان ها را پیگیری می کند.

دکتر کیانی با بیان اینکه کمیته مشارکت های مردمی نیز در زمینه جذب مشارکت های مردمی و اعتبارات مورد نیاز فعالیت می کند تا بتوان با کمک پتانسیل مردمی برخی از کمبودها را کاهش دهیم، گفت: کمیته آموزش نیز بیشتر موضوع ساماندهی نیروی انسانی و اعضای هیات علمی و دانشجویان را در این زمینه بر عهده دارد تا این افراد بتوانند در فیلد های مربوط به کرونا و فعالیت در سامانه های پاسخگویی مردم همچون سامانه 191 فعالیت کنند.

 وی با بیان اینکه در کمیته پشتیبانی حمایت های مالی و پشتیبانی و کمک به توسعه تخت های بیمارستانی انجام می شود اظهار کرد: کمیته دارو و تجهیزات نیز در خصوص تامین دارو فعالیت می کنند که کمبود دارویی احساس نشود. 

دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه طراحی و برنامه ریزی شرایط و تجهیزات مصرفی وغیر مصرفی که بیمارستانها نیاز دارند در کمیته دارو و تجهیزات انجام می شود، عنوان کرد: اطلاع رسانی در خصوص شرایط موجود به مردم و رسانه ها و حوزه فرهنگ سازی نیز مهم ترین رسالت کمیته رسانه است که در دو بخش دانش بیماری و سواد سلامت خلاصه می شود چرا که اموزش خود مراقبتی به مردم می تواند کمک شایانی در کاهش آمار بیماری داشته باشد.

دکتر کیانی با اشاره به اینکه متاسفانه در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی در شهر مشهد و استان شرایط خوبی نداریم و همین موضوع باعث گسترش بیماری می شود، گفت: بیماری سرایت پذیری بالا دارد و حضور در دورهمی ها، وضعیت را به اینجا رسانده است و امیدواریم با کمک مردم بتوانیم این پیک را پشت سر بگذاریم.

وی به پویش همیار سلامت با کمک مردم و شهرداری برای رعایت دستور العمل های بهداشتی اشاره کرد که می تواند با همت دانشجویان و در قالب توصیه های دوستانه از شیوع بالاتر این بیماری جلوگیری شود. 

دکتر کیانی با بیان اینکه در اتاق بحران نیز جمعی از مسئولین داخل و خارج دانشگاه حضور دارند تا شرایط دانشگاه را بررسی کنند ابراز کرد:  با توجه به اینکه فعالیت قرارگاه 24 ساعته شده است بررسی و ارائه گزارش ها سریعتر انجام می شود .

دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در حال حاضر وضعیت کرونا، نگران کننده و شکننده رو به بالا است امیدواریم بتوانیم با کمک مردم این پیک را نیز طی کنیم .

وی عنوان کرد: افزایش تخت یکی از دغدغه های درمانی است از همین رو برنامه ریزی شده تا  در صورت نیاز بیمارستان 400 تخت خوابه صحرایی ایجاد شود که البته آن مرحله اخر کار است که امیدواریم به این مرحله نرسیم.

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

یکشنبه, ۱۴ بهمن ۱۴۰۳