قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا دانشگاه به صورت شبانه روزی مشکلات حوزه درمان را رصد و پیگیری می کند

68.jpg - 10.81 kBمسئول کارگروه اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به راه اندازی قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا در دانشگاه همزمان با عاشورای حسینی اظهار کرد: در این قرارگاه تمامی مسائل و مشکلات مرتبط با روند درمان بیماران کرونایی به طور شبانه روزی رصد و نسبت به پیگیری و رفع آن اقدام می شود.

دکتر حمید رضا رحیمی در گفتگو با وب دا با خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در موج پنجم کرونا تعداد بیماران سرپایی و بستری با شدت بیشتری افزایش یافت به منظور ارتقاء کیفی و کمی خدمات رسانی به بیماران، قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا با حضور مسئولان استانی و دانشگاهی در محل بیمارستان قائم(عج) تشکیل شده است تا بتوان به شکل مناسبی شرایط را مدیریت نمود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد:در راستای تسهیل در روند خدمات رسانی به بیماران دریافت کننده داروی رمدسیویر، علاوه بر راه اندازی مراکز سرپایی، 23 داروخانه نیز در مناطق مختلف شهر مشهد، مسئولیت توزیع این دارو  را به  همراه سرم بر عهده دارند.

دکتر رحیمی با بیان اینکه همچنین علاوه بر بیمارستان ها، پزشکان متخصص و فوق تخصص رشته های داخلی ،عفونی ،اطفال،ریه،متخصص بیهوشی و فوق تخصص مراقبت ویژه و متخصص طب اورژانس نیز می توانند نسبت به تجویز داروی رمدسیویر در مطب ها اقدام نمایند خاطر نشان کرد: با هماهنگی های انجام شده، در صورت تجویز دارو توسط پزشکان اعلام شده، خدمات تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفت.

وی از تمامی شهروندان خواست در صورت کوچکترین علائم مشکوک به کرونا، ضمن تماس با سامانه 191 به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا و یا درمانگاه های عمومی سطح یک مراجعه نمایند.

دکتر رحیمی با بیان اینکه برخی از افراد با تصور اینکه ممکن است به سرماخوردگی و یا حساسیت فصلی مبتلا شده باشند از مراجعه به پزشک امتناع می کنند تاکید کرد: آغاز درمان در مراحل اولیه بسیار ساده است بنابراین می توان با پیگیری مناسب از عوارض ناشی از بیماری و تحمیل هزینه های ناشی از آن جلوگیری کرد.  


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

یکشنبه, ۱۴ بهمن ۱۴۰۳