مصرف نوشیدنی‌های ترکیب شده با شکر در فصل تابستان توصیه نمی‌شود

205.jpg - 22.88 kBعضو هیأت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در فصل تابستان و روزهای گرم سال باید از مصرف انواع نوشیدنی‌ها به خصوص آبمیوه‌های صنعتی با ترکیبات شکر افزوده که منجر به بروز بیماری‌های مزمن می‌ شود،خودداری گردد

دکتر مریم خسروی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: در فصل تابستان مصرف غذاهایی مانند آب دوغ خیار و انواع سوپ‌ و آش و همچنین میوه‌های آب دار مانند طالبی و هنداونه توصیه می‌شود.

وی تصریح کرد: همچنین توصیه بر انواع چای و دمنوش‌ها در فصل تابستان و روزهای گرم سال داریم و بر خلاف آن باید از مصرف انواع نوشیدنی‌ها به خصوص آبمیوه‌های صنعتی با ترکیبات شکر افزوده که منجر به بروز بیماری‌های مزمن می‌گردد خودداری گردد، مصرف نوشیدنی‌‌های شکر افزوده در طول زمان مشکلاتی همچون انواع سرطان‌ها، دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی را به همراه دارد.

عضو هیأت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برای فصل تابستان و روزهای گرم سال مصرف انواع سردنوش‌ها که دارای ترکیبات شکر افزوده است توصیه نمی‌شود، خاطرنشان کرد: برای رفع تشنگی آب بهترین نوشیدنی است و پس از آن نیز توصیه بر مصرف میوه‌جاتی همچون هندوانه، طالبی و نیز نوشیدنی‌هایی مانند شیرموز طبیعی که با خرما ترکیب شده باشد داریم.

دکتر خسروی با تأکید بر اینکه عموم مردم به‌خصوص افراد با شرایط و وضعیت خاص بهتر است که در ساعات بسیار گرم روز تا حد امکان در منزل بمانند، گفت: همچنین به مردم توصیه می‌کنیم که در روزهای گرم سال از غذاهای بیرون کمتر استفاده کنند و در خصوص غذای پخته در منزل هم باید بگوییم که در مصرف هر نوع مواد غذایی پخته شده باید در نظر داشته باشیم که آن غذا حداکثر به مدت 2 ساعت در دمای محیط نگهداری شده باشد و پس از آن مصرف شود.

وی افزود: بهتر است که همه خوراکی‌ها در یخچال نگهداری بشود و بعد از خارج کردن غذاها از یخچال هم حتماً به گرم کردن آن با دمای کافی توجه شود، هرچند که توصیه ما بر این است که تا حد امکان از غذاهای تازه استفاده شود.

عضو هیأت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که شست‌وشوی دست‌ها در روزهای گرم سال بیش از هر زمان دیگری توصیه می‌شود، تأکید کرد: در روزهای گرم سال رعایت نکات بهداشتی باید بیشتر از سایر ایام سال  مورد توجه باشد، به‌خصوص قبل از خوردن هر نوع خوراکی، تا میکروب و آلودگی‌ که در کف دست وجود دارد وارد دهان نشود.

دکتر خسروی گفت: در موضوع تغذیه و بحث خوردنی‌ها و نوشیدنی‌ها پرهیز مقدم بر درمان بوده و آغاز کار حفظ سلامتی و درمان بیماری‌‌ها پرهیز است، به این صورت که از مصرف مواد غذایی مضر پرهیز شود و در بایدها و نبایدهای فصل تابستان باید از تمام خوردنی‌‌ها و نوشیدنی‌هایی که حرارت را بالا می‌‌برد و باعث خشکی بدن می‌شود اجتناب گردد.

 

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳