حدود 10 درصد از کودکان به نوعی نیاز به خدمات فیزیوتراپی پیدا می کنند
- بازدید: 155
رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: حدود10 درصد از کودکانی که به متولد می شوند به نوعی دچار مشکلات جسمانی هستند که با فيزيوتراپی به موقع می توان از معلوليت آنان جلوگيري و يا ميزان ضايعه بجا مانده را به حداقل رساند.
دکتر سید علی جعفری در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: فلج مغزی ، فلج اطفال ، فلج هاي زايمانی (ارب پالزی) ، تور تيکولی (کودکانی که با گردن کج به دنيا می آيند) ، اختلال در مچ پا (مثل کف پای صاف ، و پا چنبری) ، در رفتگي مادرزادي استخوان ران و از جمله مشکلات جسمی حرکتی کودکان محسوب می شود و علاوه بر این به هر دليلي كه كودكان مبتلا به آسيب هايي گردند كه در حيطه درمان فيزيوتراپي قرار گيرند فيزيوتراپيست به درمان آنان اقدام مي کند.
وی تصریح کرد: فيزيوتراپی شيوهای از درمان است که از روشهای مختلف غير دارويی و غيرجراحی همچون تجهيزات فيزيکی ،مانورهای دستی و تمرين درمانی و هيدرو تراپی و يا امکانات درمانهای طبیعی برای پيشبرد معالجه و ازپديده هاي فيزيكي مانند ورزش ، نور ، صوت ، موج ،گرما و الكتريسيته ... جهت درمان بيماران استفاده میشود .
عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه، فیزیوتراپی (فیزیکدرمانگری) شیوهای موثر برای تقویت و بهبود بخشیدن به کارکرد عضلات، تاندونها و رباطهایی است که دچار آسیب یا نقص شده است گفت: بیماری، کهولت سن، مشکلات مزمن سلامتی،آسیب دیدگی ها،بهبود عملکرد بدن و سلامت عمومی از شایعترین دلایلی هستند که باعث ارجاع مردم به فیزیوتراپیست می گردد.
رئیس بیمارستان کودکان اکبر ضمن قدردانی از تلاش های ارزنده کارشناسان فیزیوتراپی این مرکز درمانی اظهار کرد: در این مرکز ضمن تعامل با تمامی گروه های درمانی، خدمات ارزنده ای به بیماران ارائه می شود.