160 درمانگاه سطح یک و دو و 14 بیمارستان، خدمات سطح سه را به بیماران کرونایی ارائه می دهند
- بازدید: 335
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا اظهارکرد: در حال حاضر 160 درمانگاه سطح یک و دو و 14 بیمارستان خدمات سطح سه را به بیماران کرونایی ارائه می دهند.
به گزارش وب دا، دکتر شاپور بدیعی در نشست با دکتر حمید سوری عضو شورای مشورتی علمی و رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی covid-۱۹ که با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از مدیران برگزار شد با بیان اینکه از ابتدای همه گیری ویروس کرونا، برنامه نظام ارجاع به منظور ارائه خدمات سطح بندی شده به بیماران مبتلا به کووید-19 به اجرا در آمد خاطر نشان کرد: بر این اساس از ظرفیت درمانگاه های بخش خصوصی و بیمارستان های دارای زیر ساخت های لازم برای بستری بیماران کرونایی استفاده شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 140 درمانگاه در سطح یک، 20 درمانگاه در سطح دو و 14 بیمارستان اعم از دانشگاهی، خیریه، دولتی، نظامی و خصوصی خدمات سطح سه را به بیماران مبتلا به کرونا ارائه می دهند تصریح کرد: همچنین 64 مرکز مراقبت پرستاری نیز برای ارائه خدمات در سطح 4 ویژه بیمارانی که تمایل به دریافت خدمات در منزل دارند نیز فعال و به خدمات را به بیماران ارائه می دهند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی مرکز تکمیل درمان با همکاری بسیج جامعه پزشکی را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و تصریح کرد: همچنین در پیک پنجم کرونا، بیمارستان هایی که شرایط لازم برای بستری بیماران کرونایی را نداشتند، ملزم به راه اندازی کلینیک های سرپایی رمدسیویر شدند تا بتوان به بیماران سرپایی در این مراکز خدمات ارائه داد.
دکتر بدیعی با بیان اینکه در موج پنجم کرونا، سرعت همه گیری ویروس کرونا موجب شد که مراکز درمانی با حجم زیادی از بیماران مواجه شوند اظهار کرد: در حال حاضر دو هزار و 100 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه بستری هستند و این در حالی است که 24 درصد از این بیماران غیر بومی هستند و 11 درصد از این تعداد متعلق به بیماران استان سیستان و بلوچستان است.
وی افزود: حضور بیماران غیر بومی در مشهد و نا آشنا بودن با برنامه نظام ارجاع موجب شده است که بیماران به طور مستقیم به بیمارستان ها مراجعه نمایند و این امر بار زیادی را به سیستم درمان وارد نموده است.
رییس کارگروه مراقبت و درمان کووید-19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ساخت و بهره برداری از بیمارستان های جدید در سال های اخیر همچون 610 تختخوابی امام رضا(ع)، هاشمی نژاد و اکبر نقش موثری در خدمات رسانی به بیماران به ویژه در حال حاضر دارد اظهار کرد: به طور حتم اگر این پروژه ها که با همت و پیگیری رییس دانشگاه اجرا شده است نبود، در حال حاضر مشهد با مشکلات و چالش های زیادی روبرو می شد.
دکتر بدیعی با بیان اینکه تا کنون اقدامات موثری برای توسعه زیر ساخت ها و تامین تجهیزات مورد نیاز در بیمارستان های زیر پوشش انجام شده است اظهار کرد: در روزهای اخیر دو دستگاه سی تی اسکن به بیمارستان های هاشمی نژاد و قائم (عج) اختصاص یافته است که برای خدمات رسانی به بیماران کرونایی به کار گرفته شده است.