ورود  دو عضو هیأت علمی  دانشگاه علوم پزشکی مشهد  به جمع دانشمندان یک درصد پراستناد برتر جهان

131.jpg - 28.70 kBبر اساس آخرین نتایج رتبه بندی شاخص های اساسی علم (ESI)، دو تن از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جمع دانشمندان يک درصد پراستناد برتر جهان قرار گرفتند.

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: بر بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی شاخص های اساسی علم (ESI)، که در ماه سپتامبر منتشر گردید  دکتر طناز جامی الاحمدی و دکتر ابوالفضل شاکری موفق شدند در حوزه موضوعی داروشناسی و سم شناسی (Pharmacology & Toxicology) در جمع دانشمندان يک درصد پراستناد برتر جهان قرار گیرند.

دکتر عبدالرسول رنگرزی با اشاره به رشد قابل  توجه تعداد دانشمندان یک درصد پراستناد برتر دانشگاه  علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: 262 دانشمند یک درصد پراستناد برتر در کشور از اعضای هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور هستند که تعداد 26 نفر ازآنها از دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران بیشترین تعداد دانشمندان یک درصد پراستناد برتر در بین دانشگاه علوم پزشکی کشور را دارد و از این حیث در استان و کشور سرآمد است.

وی تصریح کرد: رسیدن به مرجعیت علمی و حل مسائل و رفع نیازهای کشور از اهداف مهم پژوهش است و استنادات و مورد رجوع قرار گرفتن پژوهش ها و مقالات پژوهشگران دانشگاه یکی از شاخص های مرجعیت علمی و اثرگذاری است.

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیشرو بودن در گسترش مرزهای دانش، داشتن سهم قابل توجه از بروندادهای علمی پراستناد و  تولید محصولات راهبردی دانش بنیان در یک رشته علمی را از مصادیق بارز مرجعیت علمی در آن رشته دانست.

دکتر رنگرزی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه موضوعی داروشناسی و سم شناسی (Pharmacology & Toxicology) در  ESI تصریح کرد که این دانشگاه در رتبه بندی یک درصد برتر دانشگاههای جهان در این حوزه موضوعی در بین دانشگاه های جهان به لحاظ تعداد کل مقالات رتبه 67 جهانی(دوم کشوری) و  به لحاظ تعداد استنادات رتبه 58 جهانی(دوم کشوری) را دارد.

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه در مجموع جایگاه ایران در حوزه موضوعی داروشناسی و سم شناسی (Pharmacology & Toxicology) در جهان را رتبه 12 به لحاظ تعداد کل مقالات، رتبه 14 به لحاظ مجموع استنادات و رتبه 11 به لحاظ تعداد مقالات پراستناد در بین کشورهای جهان اعلام نمود.

وی در مورد روش شناسی رتبه بندی ESI گفت مؤسسه کلاریویت آنالیتیکس مقالات ISI مربوط به ۱۰ سال اخیر منتشر شده در  مجموعه مجلات هسته core collection)  پایگاه  Web of Science )را بر اساس استنادات مورد بررسی قرار داده و نتایج آن هر دو ماه  در 22 حوزه موضوعی به روز می شود.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳