تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر گسترش برنامه های پیشگیرانه

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر گسترش برنامه های پیشگیرانه در جامعه اظهار کرد: اجرای موفق برنامه های پیشگیری ،کاهش بار مراکز درمانی را به همراه خواهد داشت هر چند که موضوع درمان نیز در راستای خدمت رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی امری ضروری  محسوب می شود.

به گزارش وب دا، دکتر محمد علی کیانی در نشست تبیین سیاست های دانشگاه علوم پزشکی مشهد که با حضور مدیران شبکه های بهداشت و درمان برگزار شد با بیان اینکه اجرای طرح های تحقیقاتی کاربردی و اثر بخش با موضوع پیشگیری در شهرستان های زیر پوشش می تواند در تحقق اهداف تاثیر گذار باشد خاطر نشان کرد: توجه به امر پیشگیری باید از خط اول حوزه بهداشت که شامل خانه های بهداشت می شود شکل بگیرد و در تمامی سطوح اجرایی شود.

وی با بیان اینکه به هر میزان که در حوزه پیشگیری سرمایه گذاری شود به همان میزان کاهش بار بیماری ها و جلوگیری از هدر رفت منابع را به دنبال دارد تصریح کرد: تمامی فعالان حوزه بهداشت و درمان، افزایش سواد سلامت در جامعه را باید مورد توجه قرار دهند و این موضوع علاوه بر واحدهای زیر پوشش باید در سایر سازمان ها و نهادها اجرایی شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بخش زیادی از سلامت جامعه به همکاری و همراهی سایر سازمان ها و نهادها مرتبط است و در این زمینه تمامی مسئولان در شهرستان ها باید مشارکت داشته باشند اظهار کرد: در راستای افزایش سواد سلامت جامعه، طرحی با مشارکت دانشکده بهداشت و معاونت بهداشت دانشگاه به صورت پایلوت در حال اجراست که مورد توجه وزارت بهداشت نیز قرار گرفته است.

دکتر کیانی با بیان اینکه مشارکت جمعی در حوزه سلامت و افزایش سواد سلامت امری مهم تلقی میشود افزود: برنامه ریزی برای تمامی آحاد جامعه و در تمامی گروه های سنی در حوزه پیشگیری در شهرستان ها باید مورد توجه قرار گیرد و حوزه مدارس و آموزش به دانش آموزان بهترین اقدام برای نهادینه نمودن سواد سلامت محسوب می شود.

وی با تاکید بر اجرای طرح های ارتقاء محور در حوزه سلامت افزود:  مدیران شبکه های بهداشت و درمان با توجه به موقعیت هر شهرستان برنامه های فرهنگ سازی در راستای افزایش سواد سلامت و ارتقاء سلامت را مورد توجه قرار دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه پیش بینی فوکال پوینت در حوزه سلامت و افزایش سواد سلامت برای هر شهرستان در معاونت بهداشت دانشگاه در حال پیش بینی است اظهار کرد: در قالب این برنامه، افراد برگزیده زیر پوشش آموزش های لازم قرار می گیرند و این افراد در هر شهرستان مسئولیت آموزش به گروه های هدف را خواهند داشت.

دکتر کیانی بر افزایش بهره وری در بیمارستان های فعال در شهرستان ها نیز تاکید کرد و گفت: اجرای برنامه های بهره ور محور باید در مراکز درمانی مورد توجه قرار گیرد تا بتوان از ظرفیت های موجود بهترین نتیجه را در کنار بهبود کیفیت خدمات رسانی داشت.

00072.jpg - 41.84 kB

00073.jpg - 52.45 kB

00074.jpg - 48.90 kB

00075.jpg - 47.77 kB


دانشگاه در شبکه های اجتماعی
ایتا دانشگاه آی گپ دانشگاه روبیکا دانشگاه
IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳