وزارت بهداشت برنامه ویژه‌ای برای حمایت از طراحان و فناوران برتر دارد

رئیس کمیته تجهیزات پزشکی، شبیه‌ساز و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: این کمیته، برنامه ویژه‌ای برای حمایت طراحان و فناوران برتر دارد.

به گزارش وب دا، مهندس احمد مسلمی در آئین اختتامیه اولین جشنواره ایده‌پردازی فناوری اطلاعات سلامت، اظهار کرد: در کمیته تجهیزات پزشکی، شبیه‌ساز و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برنامه ویژه‌ای برای حمایت طراحان و فناوران برتر داریم و در کنار آن انجمن متخصصان این کمیته هم حمایت ویژه‌تری از صاحبان طرح‌ها و ایده‌های برتر دارد.

وی اضافه کرد: همچنین مواردی هم که جزو برترین‌ها در حوزه دانش‌بنیان‌ها هستند به‌طور خاص و از صفر تا ۱۰۰ مورد حمایت قرار می‌گیرند و در همین خصوص باید اشاره کنیم که کتابی با عنوان "چگونه می‌توانیم به دانش بنیان تبدیل شویم" به چاپ رسیده و به علاقه‌مندان این حوزه توصیه می‌کنیم که این کتاب را مطالعه کنند.

رئیس کمیته تجهیزات پزشکی، شبیه‌ساز و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه بخش دیگر فعالیت انفورماتیک پزشکی بوده که دانش آموختگان زیادی در مقطع کارشناسی ارشد دارد، تصریح کرد: ما ۳ بخش نرم‌افزار، سخت‌افزار و خدمات مرتبط با حوزه پزشکی را در حوزه سلامت به عنوان ۳ بخش کلیدی داریم که هر یک از این بخش‌ها در مسیر پیشرفت‌های حوزه سلامت اثرگذار هستند.

وی گفت: همچنین در حوزه بیمارستانی هم سیستم‌ها و شیوه‌های مختلفی در بخش‌های تخصصی اجرا می‌شود و معتقدیم که اگر زیرساخت‌های لازم فراهم شود پیشرفت قابل توجهی در این حوزه خواهیم داشت.

رئیس کمیته تجهیزات پزشکی، شبیه‌ساز و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در بحث زیرساخت‌ها نیازمند تقویت حوزه‌هایی همچون امنیت اطلاعات سلامت، زیرساخت‌های حقوقی و مالکیتی IT، زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی، زیرساخت‌های فنی و تقویت و نگهداری تجهیزات پزشکی IT هستیم، خاطرنشان کرد: معتقدیم که تقویت زیرساخت‌ها نیازمند حمایت ویژه دولت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و اگر حمایت و پشتیبانی مطلوب صورت پذیرد مسیر موفقیت هموارتر می‌شود.

صندوق ثامن به افراد واجد شرایط، تسهیلات در اقساط طولانی مدت و بدون سقف محدودیت مالی اعطا می‌کند

در این مراسم دکتر مجید غیورمبرهن، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: ایران رشد قابل توجهی در حوزه فناوری اطلاعات سلامت داشته و ما می‌توانیم در ۳ سطح پایان نامه فناورانه دانشجویی، فناورها و ایده‌های برتر و صندوق ثامن دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ظرفیت‌های این حوزه استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: صندوق ثامن بهترین مجموعه‌ای است که در حوزه فناوری سلامت کار می‌کند و فعالیت‌های این صندوق با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آستان قدس رضوی بوده و این صندوق به واجدان شرایط وام‌های با تنفس در اقساط طولانی مدت و بدون سقف محدودیت مالی اعطا می‌کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که حمایت‌های این معاونت تنها از اعضای هیات علمی نیست، تاکید کرد: کارمندان، پرسنل و دیگر گروه‌هایی که عضو هیات علمی نیستند می‌توانند تا ۵۰ درصد ظرفیتی که برای هیات علمی‌ها لحاظ شده از حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها این معاونت بهره‌مند گردند.

دکتر غیورمبرهن خاطرنشان کرد: اقدام شاخص ما در حوزه پژوهش راه‌اندازی پژوهشگاه بوده و پایان سال ۱۴۰۱ این پژوهشگاه به بهره‌برداری می‌رسد.

نزدیک به ۲۵۰ طرح ایده‌پردازانه در حوزه فناوری اطلاعات سلامت از سراسر کشور دریافت شد

همچنین دکتر حسین باقری، مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این مراسم، گفت: نزدیک به ۲۵۰ طرح ایده‌پردازانه در حوزه فناوری اطلاعات سلامت از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ایده‌پردازی فناوری اطلاعات سلامت ارسال شده که از این تعداد نزدیک به ۱۰۰ اثر آن از دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان دانشگاه میزبان این رویداد فناورانه بوده است.

وی افزود: در این جشنواره پس از بررسی‌های اولیه هیات داوران، ۱۵ اثر به مرحله نهایی راه یافتند که از این تعداد ۳ اثر برتر با راه هیات داوران انتخاب می‌شوند.

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در هفته پژوهش در میان تمامی موضوعات پژوهشی، موضوع فناوری اطلاعات سلامت را در اولویت قرار دادیم، بیان کرد: ما معتقدیم هرچه قدر که روی حوزه فناوری اطلاعات سلامت کار شود به همان نسبت در مسیر سرعت، دقت و ثبت اطلاعات پیشرفت می‌کنیم و وقتی می‌توانیم بگوییم کار موثری انجام دادیم که نتایج مثبت آن به‌خوبی قابل مشاهده باشد.

953.jpg - 84.93 kB

951.jpg - 41.83 kB

952.jpg - 98.72 kB

 

 


دانشگاه در شبکه های اجتماعی
ایتا دانشگاه آی گپ دانشگاه روبیکا دانشگاه
IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳