دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد یکی از دانشکده های موفق در سطح  کشور است

780.jpg - 8.74 kBمعاون اجرایی دفتر کل طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد،با توجه به سوابق خود در جذب دانشجویان مرتبط با طب و داروسازی سنتی و جذب تعداد اعضاء هیأت علمی، یکی از دانشگاه های موفق در سطح کشور است.

دکتر مرتضی مجاهدی در حاشیه بازدید از دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بالاترین متقاضی را بعد از دانشگاه تهران در جذب دانشجو به خود اختصاص داده است،که این نشان از کیفیت بالای علمی در این دانشگاه است.

وی با اشاره به موفقیت های دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در  آموزش های تئوری  و عملی به دانشجویان اظهار امیدواری کرد: در آینده نزدیک، با جذب و افزایش تعداد اعضاء هیأت علمی در این دانشگاه، بتوانیم خدمت موثرتری به عموم مردم ارائه نمود.

معاون اجرایی دفتر کل طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برگزاری دوره های توانمند سازی طب ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: دوره توانمند سازی طب ایرانی، حدود 48 جلسه هفتگی از دیماه سال 1399 شروع و تا دیماه 1400 ادامه یافت که به طور متوسط حدود 150 نفر از متخصصان طب ایرانی کشور در این دوره ها شرکت داشتند، که به نوبه ی خود بی نظیر است.

دکتر مجاهدی افزود: این آمار، بالاترین رکورد آموزشی، شرکت آنلاین دانشجویان طب ایرانی را در کشور دارد، چراکه بر اساس تعداد کل فارغ التحصیلان و اعضاء هیأت علمی و دانشجویانمان، حداقل یک سوم  در این دوره ها شرکت کردند،که این عدد بسیار بالا،نشان از موفقیت این دوره هاست.

 وی، ایجاد عدالت آموزشی را در حوزه های طب ایرانی در کشور امری مهم دانست و بیان نمود: هدف این است که ما از بهترین اساتیدکشور در آموزش های مرتبط با طب ایرانی استفاده کنیم، یعنی یک عدالت آموزشی را در حوزه های طب ایرانی در کشور بتوانیم ایجاد کنیم،که دانشجویانی که در مناطق کم برخوردار هستند و با کمبود اعضاء هیأت علمی مواجه هستند ،بتوانند از بهترین آموزش های مرتبط با طب ایرانی در قالب این دوره بازآموزی بهره مند شوند.

معاون اجرایی دفتر کل طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به استقبال بی نظیر متخصصان طب ایرانی و مکمل کشور از این دوره و با توجه به تاکید همکاران در نظر سنجی بعمل آمده قرار است این دوره در قالب و با شرایط جدید، حضوری و مجازی ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد:با توجه به تجربیات از دوره ی قبلی، این دوره ها عمیق تر و با کیفیت بالاتر و با انسجام و نظم بیشتری که حاصل از تجربه ی دوره ی گذشته می باشد، برگزار شود.

وی گفت: از این مرحله، منابع مکتوبی را به عنوان، منابع مورد تایید دفتر طب ایرانی در قالب راهنماهای بالینی، به شرکت کنندگان ارائه خواهیم داد که براساس محور منبع مکتوب ،تدریس با بالاترین کیفیت انجام گیرد.

وی شروع، دوره ی دوم را از دیماه امسال بیان نمود و گفت:این دوره در دو بخش شش ماهه برگزار می شود،که براساس تجربیات 6 ماه اول،شش ماهه ی دوم رقم می خورد.

دکتر مجاهدی تصریح کرد: به دلیل اینکه این کلاسها به شکل مجازی هم برگزار می شود، پیش بینی می گردد تعداد بیشتری در کل کشور از این برنامه استفاده و استقبال کنند.

خبرنگار: صفیه صادقیان 

 


دانشگاه در شبکه های اجتماعی
ایتا دانشگاه آی گپ دانشگاه روبیکا دانشگاه
IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳