70 درصد  اعمال  جراحی قلب باز، به دلیل گرفتگی عروق کرونر است

018.jpg - 11.67 kBفوق تخصص جراحی قلب و عروق و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در تمام مراکز جراحی قلب در کشور ما ترکیب عملها 70 درصد اعمال جراحی عروق کرونر و 20 درصد بیماریهای دریچه ای و 10 درصد بیماریهای مادر زادی است.

دکتر بهروز متحدی در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه در بیمارستان قائم مشهد 5 نفر عضو هیأت علمی اعمال جراحی قلب را انجام می دهند حاطر نشان کرد : بخش  جراحی قلب بیمارستان قائم(عج) بخش مادر و قدیمی ترین مرکز آموزش قلب استان و منطقه است که در سال 1373 به همت دکتر بلوریان  ایجاد شد و جراحی قلب باز پایه گذاری شد .

وی با بیان اینکه آموزش نیروی انسانی و پرستار اتاق عمل و بسیاری از جراحان قلب در این مرکز بوده است، گفت: در سطح استان و بیمارستانهای شهر بسیاری از پزشکان و کادر درمان در این مرکز تحت تعلیم قرار گرفته اند.

دکتر متحدی با بیان اینکه حدود 35 نفر در اتاق عمل  بیمارستان قائم(عج) فعال هستند، اظهار کرد: جراحی قلب باز وابسته به تکنولوژی است  و برای هر عمل قلب باز تجهیزات بسیاری از جمله دستگاه پمپ ،مانیتور بیهوشی حین و بعد از عمل و  نمایشگر سطح اکسیژن عروق مغزی و پایش گازهای خون و... مورد نیاز است و قطعا با به روز شدن تجهیزات پزشکی می توانیم اعمال جدیدتر و پیچیده تری را برای بیماران انجام دهیم.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه به طور متوسط 90 تا 140 عمل جراحی قلب باز به صورت ماهیانه در این مرکز درمانی انجام می شود، گفت: این مرکز درمانی از 8 استان بیماران را پذیرش می کند و در واقع بیمارانی به این مرکز مراجعه می کنند که سایر مراکز توان درمان آنها را نداشته اند اما در بیمارستان قائم(عج) روند درمان آنها به خوبی مدیریت می شود.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۴۰۳