سامانه آموزان با هدف سرعت بخشی و دقت بیشتر در حوزههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، درمانی و پشتیبانی فعال شده است
- بازدید: 190
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه آموزان در راستای حذف برنامههای کاغذی و با هدف سرعت بخشی و دقت بیشتر در حوزههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، درمانی و پشتیبانی فعال شده است.
به گزارش وب دا،دکتر محمود شبستری در مراسم راهاندازی و آغاز به کار سامانه آموزان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن عرض تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: کارهای انجام شده در جهت سرعت بخشی و دقت بیشتر در حوزههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، درمانی و پشتیبانی بوده و معتقدیم که هنوز آغاز راه است و در آینده اخبار خوبی از سامانه آموزان خواهید شنید.
وی با اشاره به اینکه باید متناسب با پیشرفتهای ایجاد در تمامی حوزهها، رشدها و ارتقاءهای دانشگاهی را هم شاهد باشیم، بیان کرد: بسیار خوشحالیم که در ایام الله دهه مبارک فجر و همزمان با اعیاد فرخنده شعبانیه راهاندازی سامانه آموزان را داشتیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: همچنین از معاونت توسعه، مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم خواسته شده تا پشتیبانی لازم را از تمامی گروههای فعال از جمله مسئولان مربوطه در سامانه آموزان داشته باشند.
دکتر شبستری خاطرنشان کرد: انشاالله با راهاندازی سامانه آموزان شاهد پیشرفت برنامه و افزایش سرعت و دقت کارها خواهیم بود و خیرات و برکات آن را بهخوبی مشاهده خواهیم کرد.
کارهای مرتبط با برنامه ارتقاء اعضای هیأت علمی از طریق سامانه آموزان انجام خواهد شد
در این مراسم دکتر سیدعلی علمداران، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: برنامههای راهاندازی سامانه آموزان از ۱۲ سال قبل در این دانشگاه آغاز شد و شروع به کار نوشتن نرمافزار آن هم در ۳ سال قبل بود و آغاز کار این برنامه را در دانشکده داروسازی به عنوان دانشکده پیشگام و پایلوت داشتیم و در ادامه در سایر دانشکدهها آغاز شد.
وی افزود: شروع به کار سامانه آموزان در مرداد ماه در دانشکده داروسازی بود و این برنامه تا آذر ماه در سایر دانشکدهها اجرایی شد و اکنون که در بهمن ماه هستیم خروجی آن را شاهد هستیم.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: این برنامه اولین بار در تربت حیدریه اجرا شد و پس از آن در مشهد به مرحله اجرا در آمده و جای خوشحالی بسیار دارد که هر دو شهر اجرا کننده برنامه آموزان ،در خراسان رضوی است.
دکتر علمداران تصریح کرد: ما در نظر داریم که کارهای مرتبط با برنامه ارتقاء اعضای هیأت علمی را از طریق سامانه آموزان اجرا نماییم و ضمن حذف کاغذ، سرعت و دقت انجام کار را بالا ببریم.
وی خاطرنشان کرد: در راهاندازی این سامانه تلاش مسئولان مربوطه در معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همچنین همکاری معاونت توسعه، مدیریت، منابع و برنامهریزی این دانشگاه را داشتیم و جا دارد از تکتک عزیزانی که در راهاندازی سامانه آموزان تلاش کردند تقدیر و تشکر نماییم.
رشد بیش از ۳ برابری دانشجویان غیرایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نسبت سال گذشته
همچنین دکتر شاپور بدیعی، معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این مراسم، گفت: یکی از کارهای خوب انجام شده معرفی بسیارخوب معاونت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد به وزارتخانه بوده و در طی یک سال اخیر کارهای بسیارخوبی در حوزه بینالملل شده که یکی از مهمترین آنها راهاندازی خوابگاه دانشجویان غیرایرانی بود.
وی افزود: همچنین در یک اقدام مهم دیگر تخصیص فضای ۲۰ هکتاری را در گلبهار و در جهت توسعه فعالیتهای حوزه بینالملل داشتیم و از دیگر موارد اشاره شده میتوانیم به ، همکاری با بیمارستان رضوی، همکاری با شورای بینالملل دانشگاهها ، بهروزرسانی سایت بینالملل و طراحی و رونمایی از تندیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اشاره کرد.
معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در طی یک سال اخیر تعاملات بسیارخوبی با دانشگاههای عراق، ترکمنستان، تاجیکستان و دیگر کشورها داشتیم و با دانشگاه کرمانشاه هم در خصوص جذب ۵۰ دانشجوی تبعه عراقی همکاری داشتیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۷۵۸ متقاضی تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم و این عدد به نسبت سال گذشته که ۲۳۸ نفر بود رشد بیش از ۳ برابری داشته و میزان رشدها در مقاطع مختلف تحصیلی هم قابل توجه بوده و بهطور مثال میتوان به رشد ۱۷ درصدی در ظرفیت پذیرش دانشجوی بینالملل در مقطع کارشناسی ارشد اشاره کرد.
دکتر بدیعی بیان کرد: یکی دیگر از دستاوردهای حاصل شده در حوزه گردشگری سلامت بوده و با تلاشهای صورت گرفته پیشرفتهای بسیارخوبی در این حوزه داشتیم و ما در تمامی بیمارستانهای دارای مجوز IPD با رشد قابل توجه در پذیرش و درمان بیماران غیرایرانی مواجه بودیم.
وی با بیان اینکه باید در بحث جذب دانشجوی بینالملل مانند حوزه گردشگری سلامت درآمدزایی خوبی ایجاد نماییم، خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی ۲۰۲۴-۲۰۲۵ درآمدهای میلیارد دلاری پذیرش دانشجوی بینالملل را در آمریکا، انگلیس، ترکیه، آلمان، امارات، عربستان، استرالیا، کانادا، روسیه، مالزی و دیگر کشورها داشتهایم و ۲۰ درصد درآمدهای این دانشگاهها از این مسیر بوده و در کشور ما هم با وجود آنکه آمار دقیقی اعلام نشده، اما هنوز فاصله زیادی با این عدد داریم و معتقدیم که در حوزه جذب دانشجوی بینالملل هم میتوانیم همچون بحث پذیرش گردشگر سلامت درآمدزایی قابل توجهی داشته باشیم.
تقدیر از طراحان و حامیان سامانه آموزان دانشگاه علوم پزشکی مشهد
در پایان این مراسم از ۳ نفر از طراحان و حامیان سامانه آموزان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم از مهندس بهمن باقری مدیر امور مالی، مهندس احسان مرادی مسئول فناوری اطلاعات معاونت آموزشی و ملیحه حاجیزاده معاون مدیریت هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم دکتر محسن نعمتی، دکتر سیامک زارعیقنواتی و دکتر خدیجه میرزایی ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای خود در حوزه بینالملل، پیشنهاداتی را به معاونتهای آموزشی و بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت اجرا و اثرپذیری هرچه بهتر برنامههای سامانه آموزان مطرح کردند.