بازدید رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور از روند ساخت بیمارستان پیامبر اعظم(ص) مشهد

رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور از بیمارستان پیامبر اعظم(ص) مشهد بازدید کرد و در جریان روند ساخت این پروژه بیمارستانی قرار گرفت.

به گزارش وب دا، دکتر مالک رحمتی، رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور به همراه دکتر جواد خدایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی و دکتر علیرضا مسلم، سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان پیامبر اعظم(ص) مشهد بازدید کردند.در این بازدید رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور در جریان آخرین روند ساخت بیمارستان پیامبر اعظم(ص) قرار گرفت.

بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) که در بولوار بصیرت و در مناطق حاشیه شهر مشهد واقع شده هم‌اکنون در حال ساخت بوده، پروژه بیمارستانی‌ای که با پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصدی همراه است.

در این مرکز درمانی ساخت و راه‌اندازی بخش‌های مختلفی همچون طب اورژانس، زنان، داخلی، عفونی، ژنرال، عمومی چهارگانه و تمامی بخش‌های کامل یک بیمارستان مجهز را دیده شده است.

این پروژه بیمارستانی‌ که توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال ساخت است از تمامی امکانات موردنیاز بیماران برخوردار بوده و کمک بزرگی به آنها جهت درمان به‌موقع در نزدیک‌ترین مرکز درمانی و عدم شلوغی و ازدحام در بیمارستان‌های هسته مرکزی شهر مشهد می‌کند.

بیمارستان ۵۴۰ تخوابی پیامبر اعظم(ص) مشهد تا پایان سال ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد

در جریان این بازدید، دکتر مالک رحمتی، رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور، گفت: بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید رجایی مشهد با درخواست استانداری خراسان رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعتباراتی که از محل مولدسازی تزریق خواهد شد تا انتهای سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: احداث بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) مشهد یکی از  پروژه‌های مهم دولت مردمی سیزدهم در حوزه سلامت و در مناطق حاشیه شهر مشهد بوده که خوشبختانه از پیشرفت بسیارخوبی در مسیر اجرا برخوردار بوده است.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور با بیان اینکه بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده بخش‌های مختلفی از این مرکز درمانی که به نام مبارک پیامبر اعظم(ص) مزین شده تا پایان سال ۱۴۰۳ به بهره‌برداری خواهد رسید، خاطرنشان کرد: تمام تلاش مجریان این پروژه درمانی این است که کار ساخت، تجهیز و راه‌اندازی بیمارستان پیامبر اعظم(ص) طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته به اتمام برسد تا در پایان سال آینده افتتاح این بیمارستان را داشته باشیم.

دکتر رحمتی با اشاره به اینکه منابع لازم برای احداث بیمارستان پیامبر اعظم(ص) مشهد تامین شده است، بیان کرد: ما با بهره‌گیری از مولدسازی‌ها و صرف قسمتی از درآمدهای این بخش در نظر داریم تا که پروژه‌های نیمه‌تمام را طبق برنامه معین شده به بهره‌برداری برسانیم.

وی تاکید کرد: رسیدگی به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام با استفاده از موضوع مولدسازی یکی از اهداف سفر به خراسان رضوی است و یکی از این پروژه‌ها که در حوزه بیمارستانی بوده مرکز درمانی ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) بوده است.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور افزود: با بهره‌برداری از این بیمارستان که تمامی امکانات و تجهیزات را خواهد داشت، جمعیت حاشیه شهر مشهد از جمله شهرک شهید رجایی زیر پوشش کامل قرار خواهند گرفت و مراجعه مردم این منطقه به مراکز درمانی سطح شهر مشهد کاهش خواهد یافت.

شایان ذکر است که در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۵۴۰۰ تخت بیمارستانی دانشگاهی فعال بوده که از این تعداد نزدیک به ۳ هزار تخت آن در بیمارستان‌‌های دولتی شهر مشهد است.

پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختوابی پیامبر اعظم(ص) مشهد از اوایل سال ۱۴۰۱ آغاز شد و در اردیبهشت ماه امسال میزان پیشرفت آن ۷ درصد بود، اما با سرعت‌بخشی در مسیر اجرا این پروژه رشد خوبی گرفت و اکنون ۱۵ درصد در مجموع رسیده است.

متراژ پروژه ۵ هکتاری بیمارستان پیامبر اعظم(ص) ۸۷ هزار و ۵۰۰ متر مربع بوده که در قالب در ۷ بلوک یک، ۴ و ۷ طبقه ساخته می‌شود.

با اتمام این پروژه بیمارستانی تعداد بیمارستان‌های مناطق حاشیه شهر مشهد به ۲ مرکز درمانی می‌رسد و بیمارستان‌های شهید هاشمی‌نژاد و پیامبر اعظم(ص) نیازهای درمانی ساکنان این مناطق را به‌طور کامل تامین می‌نمایند.

084.jpg - 120.74 kB

085.jpg - 111.05 kB

086.jpg - 100.10 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

یکشنبه, ۱۴ بهمن ۱۴۰۳