20برنامه آموزشی برای دانشجویان مجرد و متاهل خراسان رضوی برگزار می‌شود

4.jpg - 12.91 kBدبیر ستاد ازدواج دانشجویی خراسان رضوی گفت: این ستاد ۲۰ برنامه آموزشی برای دانشجویان مجرد و متاهل سطح استان برگزار می‌کند که ۱۰ برنامه آن برای دانشجویان مجرد و ۱۰ برنامه دیگر هم برای زوج‌های دانشجو بوده است.

به گزارش وب دا، مهدی غلامی‌مقدم در همایش ویژه دانشجویان فعلاً مجرد دانشگاه‌های مشهد و برنامه آموزشی پیش ار ازدواج آنان، اظهارکرد: این همایش ویژه دانشجویان مجرد تمامی دانشگاه‌های مشهد بوده که در قالب یک برنامه آموزشی برگزار شده تا دانشجویان دختر و پسر در سن ازدواج آموزش‌های پیش از ازدواج را به‌خوبی فرابگیرند و گزینه درستی به عنوان همسر و شریک زندگی خود انتخاب کنند.

وی تصریح کرد: ما در ستاد ازدواج دانشجویی خراسان رضوی برای دانشجویان مجرد سطح استان ۱۰ برنامه آموزشی داریم و دانشجویان متاهل خراسان رضوی هم ۱۰ برنامه آموزشی ویژه خودشان را دارند و در کنار آن نیز به هر زوج دانشجوی مشهدی یک سفر شمال هدیه می دهیم و به سایر دانشجویان سایر نقاط کشور هم سفر زیارتی مشهد تقدیم می‌شود.

دبیر ستاد ازدواج دانشجویی خراسان رضوی ادامه داد: ما همچنین برنامه ویژه‌تری را هم برای زوج‌های دانشجو داریم و در نظر داریم تا که این برنامه را در آینده‌ای نزدیک برای این گروه از زوجین اجرا نماییم.

غلامی تاکید کرد: در این برنامه آموزش‌هایی در موضوعات طرح‌ریزی ازدواج موفق، عشق و تعهد، شخصیت، جذابیت و اخلاق خوب برنامه‌ریزی شده و امیدواریم که دانشجویان در سن ازدواج با فراگیری درست این آموزش‌ها انتخاب درستی در ازدواجشان داشته باشند.

وی بیان کرد: ما معتقدیم که یکی از موفق‌ترین ازدواج‌های کشور پیوندهای زناشویی دانشجویی بوده و ما کمترین آمار طلاق را در این گروه از زوجین داشتیم و معتقدیم که آموزش‌های قبل، حین و بعد از ازدواج نقش موثری در زندگی‌ شیرین زوج‌های دانشجو داشته است.

انتخابمان در همسر و شریک زندگی‌ باید کسی باشد که ما را از تمامی جهات درک کند

در این همایش دکتر محمود انوشه، مشاور پیش از ازدواج و استاد دانشگاه تهران، گفت: ما باید ابتدا بدانیم و سپس انتخاب کنیم و متاسفانه عدم دانستن و انتخاب نادرست ما را هزار قدم به عقب بازگردانده است.

وی افزود: آموزش در جهان توانسته انسان‌ها را با سواد کند، اما نتوانسته که به آنها بگوید که چه بخوانند و چه نخوانند.

مشاور پیش از ازدواج با ذکر این نکته که ما مبتلا به توهم دانایی هستیم، تاکید کرد: ما هرچیزی که می‌بینیم به اشتباه می‌پذیریم و آن را در بین هزار نفر دیگر نشر می‌دهیم و بدون آنکه بدانیم این چیزی که باورش کردیم و نشرش داده‌ایم نادرست بوده است.

دکتر انوشه با بیان اینکه زیباترین دعا را در حضرت زهرا(س) دیدیم که فرمودند خدایا من را در مسیری به‌کار بگیر و در مسیری خرج کن که برای آن آفریدی، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم انتخاب رشته، شغل و همسر همانند دکمه اول پیراهن بوده که باید درست بسته شوند و معتقدیم که بسته شدن اشتباه دکمه قابل اصلاح است، اما انتخاب رشته، شغل و ازدواج و به‌خصوص شریک زندگی مشترک باید درست و بدون خطا و اشتباه باشد، چرا که انتخاب رشته اشتباه ما را ۵ سال عقب می‌اندازد و انتخاب شغل هم ۱۵ سال ما را عقب می‌اندازد، اما انتخاب اشتباه همسر بیشترین مشکلات را به همراه دارد ، چرا که طلاق و جدایی هم آن فرد را از حجمه‌ها، آسیب‌ها، ترکش‌ها و تنش‌هایی که متحمل شده و گرفتار آن است رها نمی‌کند.

وی اضافه کرد: ازدواج عرصه مهم غیرفوری بوده، به این معنا که موضوعش مهم است، اما نباید شتاب و عجله و انتخاب احساسی در آن باشد.

استاد دانشگاه تهران تصریح کرد: در بحث ازدواج دو وضعیت متفاوت را در قلب پسر و دختر می‌بینیم و در اصطلاح آن به پسر دلداده و به دختر دلبر می‌گویند، اما نباید عشق و عاشقی را در همان نگاه اول دید و باید هر دوی آنها شناخت و تحقیق درستی از طرف مقابلشان داشته باشند تا در انتخاب شریک زندگی خود دچار اشتباه نشوند.

دکتر انوشه افزود: شریک زندگی ما باید به آرامشمان اضافه کند، نه آنکه به دلیل نگاه، رفتار و منطق غلط و نادرستش آرامش ما را به هم بزند و اکثر جوانانی هم که ازدواج ناموفقی داشتند معتقد بودند که نه تنها گزینه مدنظرشان یک انتخاب کامل نبوده، بلکه از خودشان هم ناقص‌تر بوده و باید انتخابمان به‌گونه‌ای باشد که فرصت حضور در کنار آن کسی که ما را از تمامی جهات درک می‌کند به عنوان همسر و شریک زندگی از دست ندهیم.

وی در پایان با اشاره به اینکه ازدواجی که هیچ چیزی حضوری نبوده و همه چیز آن در فضای مجازی صورت گرفته ازدواج موفقی نیست و عاقبت خوشی هم ندارد، گفت: عشق از نگاه من شبیه به نماز بوده و در عاشقی هم همین است، ما همانطور که نماز اجازه چرخاندن سر را نداریم، پس از ازدواج هم اجازه انجام چنین کاری را نداریم.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

یکشنبه, ۱۴ بهمن ۱۴۰۳