در ايام نوروز و ماه مبارک رمضان، مصرف غذاهای کنسروی را تا حد امکان محدود کنیم

0290.jpg - 22.19 kBفلوشيپ سم شناسي باليني و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بر توجه عمومی به سبک تغذیه ای در ايام نوروز و ماه مبارک رمضان تاکیدکرد و گفت: مصرف کنسرو ها در این ایام تا حد امکان محدود گردد و در صورت ضرورت حتما قبل از مصرف جوشانده شود. 

دکتر قاسمي طوسي در گفت و گو با وب دا اظهار کرد: با توجه به اینکه در ايام ديد و بازديد عيد و ماه مبارک رمضان قرار داريم به مردم عزيز توصيه مي کنیم، در مورد مصرف مواد غذایی و بویژه کنسرو ها توجه لازم را داشته باشند، چون موضوع مسموميت با مصرف انواع کنسروها که حاوي سم بوتولينيوم بوده و به دليل عدم جوشاندن آن به وجود می آيد، ممکن است دراین ایام افزايش پيدا کند.

وی افزود: همچنين افراد سالمند، يا ديگر اعضاي خانواده ممکن است، به هر دليلي شربت متادون مصرف کنند که توصیه می شود در يخچال و در دسترس اطفال قرار داده نشود و حتما داخل کابينت یا در ارتفاع بالا و در شيشه اي نگهداري شود که باز شدن آن سخت باشد.

دکتر قاسمی طوسی در ادامه به برنامه‌ی نوروزي بخش مسمومين بیمارستان امام رضا(ع) در ایام 24 اسفند ماه تا 18 فروردين ماه اشاره کرد و گفت: در این ایام هرروز يک پزشک و نيز اعضاي هيأت علمي براي معاينه بيماران در بخش حضور دارند.

وی اضافه کرد: سرويس هاي مسمومين هم شامل؛ اورژانس، بخش و ICU  ، با40 تخت فعال در بخش و اورژانس و نيز  4 تا 8 تخت به صورت شناور در ICUمسمومين فعال هستند و خوشبختانه با حضور مستمر و به موقع کادر درمان مشکلي، تا اين لحظه نداشته ايم.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن قدرداني از تلاش شبانه روزی کادر درمان این مرکز افزود: در ساعات و لحظات اوليه سال تحويل کادر درمان، به دور از اعضاي خانواده، در اين بخش  حاضر و مشغول خدمت رساني به بيماران بودند و همچنان اين روند ادامه دارد.

دکتر قاسمي طوسي با اشاره به هم زماني نوروز و ماه مبارک رمضان و کاهش ناچيز آمار مسموميت ها نسبت به قبل خاطرنشان کرد: اميدوارم اين روند کاهش تعداد مسمومين تا پايان نوروز ادامه يابد و آرزو مي کنم سالي پر ازخير، برکت، عافيت و نيکي همراه با ايراني سرافراز داشته باشيم.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳