برخورداری دانشگاه علوم پزشکی مشهد از زیرساختهای مطلوب در بحث سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی
- بازدید: 176
دانشیار پزشکی مولکولی و سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به فراهم بودن زیرساختهای لازم در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون کلین رومهای سلولهای بنیادی در دانشگاه آماده شده و بحث سلولهای بنیادی و همینطور بخش سلولهای بنیادی در بیمارستان امام رضا(ع) در حال راهاندازی است.
دکتر حمیدرضا رحیمی در حاشیه یک روزه ی « تازههای سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در علوم پایه و بالین »در گفتگو با وبدا، هدف از برگزاری این کنفرانس علمی یک روزه را بررسی آخرین یافتهها و دستاوردهای حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی عنوان کرد و افزود: در این همایش، تلاش کردیم که همه افرادی که در خصوص سلولهای بنیادی تحقیقات به روز داشتهاند، گرد هم آیند و در مورد آخرین یافتهها و دستاوردهای خود برای پزشکان بالینی ارائه داشته باشند .
دبیر علمی کنفرانس علمی« تازههای سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در علوم پایه و بالین » ادامه داد: در واقع ما در این همایش در صدد هستیم که از مرحله تحقیق خارج شده و استفاده عملی از سلولهای بنیادی در سطح دانشگاه را مطرح و بررسی کنیم .
دکتر رحیمی خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دارای زیرساختهای بسیار خوبی در حوزه سلولهای بنیادی است و کلین رومهای سلولهای بنیادی را آماده و بحث سلولهای بنیادی و همچنین بخش سلولهای بنیادی در بیمارستان امام رضا (ع) پس از صدور مجوز از سوی وزارتخانه راه اندازی خواهد شد و امیدواریم که بتوانیم به صورت بالینی از سلولهای بنیادی و فرآوردههای آن استفاده کنیم.
دانشیار پزشکی مولکولی و سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از صدور سه مجوز از سوی وزارت بهداشت جهت استفاده از فرآوردههای جدید سلولهای بنیادی در بیماریهای مختلف خبر داد و گفت: در حال حاضر پیگیری میشود که سایر فرآوردهها نیز وارد این حوزه شوند و بر همین اساس درمانهای نوین کمک خواهد کرد تا بار و شدت بیماریهای صعب العلاج و لاعلاج که قبلاً درمانی برای آنها وجود نداشته، کمتر شده و بیماران از کیفیت زندگی بهتری برخوردار شوند.
وی اضافه کرد: کاربرد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در بسیاری از بیماریها از جمله؛ اعصاب، ارتوپدی، خود ایمنی، روماتولوژی، داخلی و ... مورد استفاده است.
دکتر رحیمی با اشاره به سخنرانی خود در این همایش علمی یک روزه گفت: این سخنرانی در خصوص استفاده از فرآوردههای سلولهای بنیادی در درمان زخم ها و به خصوص زخمهای دیابتی و کارهای جدیدی است که در بیمارستان ولایت و کلینیک مستقل زکریا وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام میشود. اقداماتی که تا حد زیادی از قطع پای دیابتی جلوگیری کرده و با ترمیم و بهبود زخم پای دیابتی قطع پا به حداقل رسیده است.