آموزش مستمر کادر درمان بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر در زمینه راهکارهای مقابله و درمان کرونا

0014.jpg - 9.36 kBرییس بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد:  کادر درمان بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر آموزش‌های لازم را به‌صورت مستمر فرا می‌گیرند تا سریع‌ترین و صحیح‌ترین تشخیص‌ را در خصوص شناسایی بیماران کرونایی داشته باشند.

 دکتر سیدعلی جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، خاطر نشان کرد: آخرین برنامه‌ها و تصمیمات اتخاذ شده در بیمارستان اکبر در خصوص خدمت‌رسانی به دو گروه بیماران کرونایی و غیرکرونایی شامل اختصاص بخش ICU با ظرفیت 12 تخت به بیماران کرونایی، تقویت فعالیت بخش حاد تنفسی با 12 تخت ویژه کرونایی‌ها و فعال بودن سایر بخش‌ها برای سایر بیماران بوده است.

وی با بیان اینکه کادر درمان بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر آموزش‌های لازم را به‌صورت مستمر فرا می‌گیرند تا سریع‌ترین و صحیح‌ترین تشخیص‌ را در خصوص شناسایی بیماران کرونایی داشته باشند، افزود: همچنین آزمایشگاه ویروس‌شناسی هم به‌زودی جهت نمونه‌گیری‌های کرونایی فعال می‌شود، این آزمایشگاه روزانه تعداد بالایی تست و پاسخ را خواهد داشت.

رییس بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر خاطرنشان کرد: تعداد کل تخت‌های فعال بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر 190 تخت است و در حال حاضر 50 تا 60 درصد تخت‌های بخش‌های غیرکرونایی و 90 تا 100 درصد تخت‌های بخش‌های کرونایی اشغال است.

دکتر جعفری با اشاره به اینکه بیماران بستری در بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر افراد از بدو تولد تا 18 سال هستند، تصریح کرد: بیشترین گروه بیماران در سن 10 سال است و عمده مشکلات بیماران بستری در بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر ناهنجاری‌های مادرزادی و موارد گوارشی، عفونی، تنفسی، جراحی، غدد و متابولیسم است.

وی اضافه کرد: در شرایط خدمات درمانی غیرکرونایی‌ها فقط در موارد اورژانسی و ضروری ارائه می‌شود و این خدمات تا حد امکان سرپایی خواهد بود تا مدت زمان اقامت به حداقل برسد و بستری‌ها در این شرایط کاهش یابد.

دکتر جعفری بیان کرد: والدین محلول‌های ضدعفونی‌کننده را دور از دسترس کودکان قرار دهند تا از آن به عنوان ماده خوراکی استفاده نکنند و دچار مشکل نشوند.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

پنجشنبه, ۰۴ بهمن ۱۴۰۳