کارگروه های زبان عربی و انگلیسی در معاونت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ایجاد می شود
- بازدید: 199
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: به منظور ارتقای مهارتهای زبانی و توسعه تبادل فرهنگی، کارگروههای زبان عربی و انگلیسی در این معاونت راه اندازی می شود.
دکتر شاپور بدیعی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: با توجه به تأکید بر اهمیت یادگیری زبانهای عربی و انگلیسی، معاونت بینالملل در آذرماه سال جاری فراخوانی به منظور جذب اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان بینالملل ارسال کرد. هدف از این فراخوان، شناسایی علاقهمندان و گردآوری اعضای فعال در این حوزه بود.
وی با بیان اینکه پس از بررسیهای لازم و ثبتنامهای صورتگرفته، کارگروههای زبان عربی و انگلیسی بهطور رسمی آغاز به کار خواهند کرد. خاطر نشان کرد: ما به اهمیت زبانهای خارجی بهویژه در زمینههای علمی و ارتباطات بینالمللی واقف هستیم و ایجاد این کارگروهها، گامی بلند در جهت ارتقاء سطح علمی و فرهنگی دانشگاه به شمار میآید.
وی افزود: "این کارگروهها به دنبال برگزاری کارگاهها، دورههای آموزشی و تبادل نظر میان اعضای هیات علمی و دانشجویان هستند تا بتوانند تواناییهای زبانی آنان را ارتقا دهند و زمینهساز همکاریهای بیشتر بینالمللی باشند و انتظار میرود فعالیتهای این کارگروهها به بهبود مهارتهای زبانی در دانشگاه و همچنین تقویت روابط علمی و فرهنگی با کشورهای مختلف کمک شایانی کند
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه افرادی که به زبان عربی و انگلیسی مسلط هستند، میتوانند در این کارگروه به فعالیتهای همچون تولید و نشر محتوای علمی( همکاری در تهیه نشریه، کتاب، صفحات مجازی و تولید مدیای علمی و تخصصی)،ارتباطات و همکاریهای علمی( برقراری جلسات، بازدیدها و همکاریهای مشترک با مراکز علمی و خدماتی)،برگزاری کارگاههای آموزشی و فرهنگی(ارتقاء آگاهی و مهارتهای زبانآموزی از طریق کارگاههای متنوع)،گفتوگوی علمی و تخصصی،همکاری در برگزاری رویدادهای علمی(شرکت در برگزاری مسابقات، جشنوارهها، کنفرانسها، نشستها، سمینارها و نمایشگاهها)،فعالیت پژوهشی( انجام تحقیقات و مطالعات مرتبط با زبان عربی و انگلیسی و فرهنگ آن)،ترجمه متون(همکاری در ترجمه متون علمی و تخصصی به زبان عربی و انگلیسی)،تاسیس انجمن علمی-دانشجویی( راهاندازی و مدیریت انجمنهای علمی مرتبط با زبان عربی و انگلیسی ) بپردازند.
دانشجویان و اساتیدی که تمایل به عضویت در این کارگروه دارند، میتوانند درخواست خود را به معاونت بینالملل ارسال کنند. این فرصت یک بستر مناسب برای تبادل علمی و فرهنگی بین دانشجویان و اعضای هیئت علمی فراهم میآورد و میتواند نقشی مؤثر در توسعه مهارتهای زبانی و تخصصی ایفا کند.