گام‌های بزرگ در حوزه پژوهش و نوآوری بیمارستان امام رضا(ع)/ ارائه یک هزار طرح پژوهشی

رئیس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دستاوردهای برجسته معاونت پژوهشی بیمارستان در حوزه نوآوری و پژوهش خبر داد و اقدامات نوآورانه این بخش را تحسین کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سید مجیدحسینی در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری در بیمارستان امام رضا(ع) خاطر نشان کرد: "اقدامات نوآورانه معاونت پژوهشی بیمارستان امام رضا(ع) بسیار موفق بوده و پیشرفت‌های چشمگیری در این حوزه حاصل شده است. دانشجویان در کنار اساتید برجسته مجتمع به فعالیت پرداخته و با تلفیق پژوهش، علم، آموزش و عرصه درمان، اتفاقات خوبی برای ارتقای سلامت بر اساس نیاز مردم رقم زده‌اند."

وی افزود: "ما به دنبال یک آینده روشن برای سلامت مردم هستیم و با انجام کارهای پژوهشی و نوآوری‌های علمی، تلاش می‌کنیم تا به این هدف نزدیک‌تر شویم. استفاده حداکثری از پتانسیل‌های لازم جهت ایجاد فضا برای آموزش و پژوهش‌های حوزه سلامت نیز از اولویت‌های این مرکز است."

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) همچنین بیان کرد: "همکاری نزدیک و مستمر بین دانشجویان و اعضای هیئت علمی، بستری مناسب برای تبادل دانش و تجربیات فراهم کرده است. این تعاملات علمی و پژوهشی باعث شده تا نتایج بسیار ارزشمندی در حوزه سلامت و بهبود کیفیت خدمات درمانی به دست آید."

ارائه یک هزار طرح پژوهشی و انجام 38 طرح رجیستری

معاون پژوهشی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا(ع) و فوق تخصص عفونی و پیوند نیز در این مراسم با اشاره به دستاوردهای چشمگیر مجتمع در حوزه‌های نوآوری و پژوهش اظهار کرد: راه‌اندازی نخستین باشگاه نوآوران و فناوران شرق کشور از جمله افتخارات این مرکز است که با هدف ایجاد فضای مشترک و تعامل میان اعضای هیات علمی، دانشجویان و مخترعین و حمایت از ایده‌های نوآورانه با پتانسیل تجاری‌سازی و ورود به بازار، راه‌اندازی شد. همچنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی در جهت نوآوری و فناوری از دیگر برنامه‌های این باشگاه است.

دکتر رزیتا خداشاهی خاطر نشان کرد:  معاونت پژوهشی مجتمع از سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون بیش از یک هزار طرح پژوهشی توسط اعضای هیئت علمی و دانشجویان ارائه شده است. همچنین، حمایت از ۳۸ طرح رجیستری بیمارستان در راستای ارتقای پژوهش با همکاری دانشجویان و نخبگان پژوهشی نیز از دستاوردهای این مرکز است.

دکتر خداشاهی با اشاره به تشکیل کمیته تحقیقات دانشجویی بیمارستان گفت: "این کمیته با هدف حمایت از پژوهش‌های دانشجویی و جذب بیش از ۱۰۰ دانشجو در این حوزه جهت ایجاد انگیزه تشکیل شده است."

وی ادامه داد: "مرکز توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان امام رضا(ع) موفق به کسب رتبه‌های برتر کشوری، رتبه ۲ و ۳، با همت اعضای واحد و معاونت پژوهشی مجتمع شده است. همچنین، بیش از ۱۰ پروژه ملی و بین‌المللی در حوزه پژوهش‌های قلب، پیوند اعضا، جراحی و هوش مصنوعی اجرا شده است."

معاون پژوهشی بیمارستان امام رضا(ع) با اشاره به راه‌اندازی مرکز تحقیقات پیوند دانشگاه در عرض یک سال و اخذ مجوز شورای گسترش در سال ۱۴۰۳ و چاپ ۱۰۰ مقاله با افلیشن مرکز تحقیقات پیوند تصریح کرد: "کمیته اخلاق در پژوهش‌های بالینی مجتمع از سال ۱۴۰۰ ایجاد شده و تاکنون بیش از ۷۰۰ طرح پژوهشی توسط این کمیته تایید شده است."

دکتر خداشاهی همچنین به ایجاد واحد کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه در قلب بیمارستان امام رضا(ع) و حضور فعال ۷۰۰۰ دانشجو اشاره کرد و گفت: "شورای پژوهشی مجتمع امام رضا(ع) از سال ۱۴۰۰ تشکیل شده و تاکنون بیش از ۵۰۰ طرح در مجموعه معاونت پژوهشی داوری شده است."

وی خاطرنشان کرد: "این دستاوردها نشان‌دهنده تعهد و تلاش مستمر اعضای هیئت علمی، دانشجویان و همکاران ما در ارتقای سطح علمی و پژوهشی بیمارستان امام رضا(ع) است و ما با افتخار به راه خود ادامه خواهیم داد."

92.jpg - 112.88 kB

93.jpg - 136.08 kB

94.jpg - 60.68 kB

 

 

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳