سرانه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از میانگین کشوری پایین تر است
- بازدید: 310
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه حدود هفت میلیون نفر زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی این دانشگاه قرار دارند اظهار کرد: با وجود اینکه سرانه سلامت این دانشگاه از میانگین کشوری پایین تر است اما کادر بهداشت و درمان با جان و دل تلاش می کنند تا خدمات به شکل مناسبی به مردم ارائه شود.
دکتر محمود شبستری در مراسم تقدیر از بهورزان و مراقبین سلامت نمونه کشوری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: علاوه بر خدمت رسانی این دانشگاه به بیش از 5 میلیون نفر جمعیت ثابت در مشهد و 16 شبکه بهداشتی و درمانی ، به یک میلیون نفر نیز جمعیت اتباع رسمی ساکن در این شهر و روزانه 300 هزار زائر خدمت رسانی می شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر متوسط سراانه سلامت در کشور 2میلیون و 900 هزار تومان است که این میزان برای دانشگاه علوم پزشکی مشهد 2 میلیون و 500 هزار تومان بدون در نظرگرفتن جمعیت اتباع و زائران است خاطر نشان کرد: در صورت افزایش سرانه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، می توان بسیاری از مشکلات و کمبودها را مرتفع کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن قدردانی از تلاش های بهورزان و مراقبین سلامت در استان خراسان رضوی اظهار کرد: فعالان عرصه بهداشت در خانه ها و مراکز بهداشتی نقش موثری در ارتقاء سلامت جامعه دارند و در بحران های مختلف نظیر دوران کرونا این اقدامات در کنترل بیماری و مهار همه گیری بسیار اثر گذار بود.
دکتر شبستری بیان داشت: در حال حاضر یک هزار و 45 بهورز و دو هزار مراقب سلامت در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند و با جان و دل برای حفظ سلامت مردم تلاش می کنند.
وی گفت: از اقدامات ابتکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایش همکاری معاونت های آموزشی و بهداشت است که بر این اساس با آموزشی شدن 4 مرکز خدمات سلامت با مسئولیت اعضای هیات علمی، امکان برگزاری دوره های کارورزی برای دانشجویان فراهم شده است که این اقدام نتایج بسیار خوب و اثر بخشی داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه با توجه به جمعیت تحت پوشش 158 واحد بهداشتی در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد کمبود است که برخی از این واحدها به شکل استیجاری هستند گفت: در طرح مولد سازی که با حمایت دولت و وزارت بهداشت و مسئولان استانی اجرا می شود، ساخت واحدهای بهداشتی مورد توجه قرار گرفته است که با اجرای آن گام مهمی در خدمت رسانی به مردم در حوزه بهداشت برداشته می شود.
دکتر شبستری با بیان اینکه در حوزه مولد سازی به موضوع نوسازی و ساخت پروژه ها توجه شده است اظهار کرد: پیشنهاد می شود در صورت موافقت مسئولان از محل مولد سازی به نوسازی تجهیزات پزشکی فرسوده و تامین نیروی انسانی اقدام نمود.