انجام هر گونه پخت و پز غذا در داخل بوفه مدارس ممنوع است
- بازدید: 94
- گرو های کاربردی: عمومی
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پخت و پز غذا در داخل بوفه مدارس به خصوص برای موارد غیرمجاز ممنوع است، و موارد مجاز هم باید در آشپزخانه مورد تائید بهداشت آماده شود.
دکتر زهرا اباصلتی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد؛ سویق جزء محصولات مجاز جهت عرضه در بوفه مدارس بوده، محصولی که با حبوبات و آرد درست میشود و یا اینکه در آن از مخلوط آرد حبوبات و غلات استفاده شده است و این محصول با چیپس و پفک تفاوت دارد.
وی تصریح کرد: در بوفه مدارس باید مواد غذایی بسته بندی شده دارای سیب سلامت و نشان گر رنگی عرضه شود و فروش انواع اجناس فله، ساندویچ الویه، سوسیس، همبرگر، فلافل، نوشابه، آبمیوه صنعتی، انواع توشیدنیهای گازدار، شکلات، آدامس، ژله و پاستیل در این مکان ممنوع است.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در بوفه مدارس و در راستای حفظ سلامت دانشآموزان بر فروش محصولات سالمی همچون شیر ساده، کیکهای با شیرینی و کاکائوی کم، دوغ ساده و یا طعم دار بدون گاز، انواع مغزها، ساندویچهای خانگی مانند پنیر، کره و غیره، آش، خوراک لوبیا و عدسی و دیگر موارد مجاز تاکید داریم.
وی در پایان گفت: مردم اگر شکایتی در خصوص موارد بهداشتی تغذیهای در مدارس دارند میتوانند با از طریق مدیر مدرسه و یا اداره آموزش و پرورش پیگیری نمایند، ضمن اینکه تلفن ۳ رقمی ۱۹۰ بهداشت هم پاسخگوی آنان است و ما نیز موارد شکایات دریافتی از سوی مردم را به مسئولان مربوطه جهت رفع مشکل بهوجود آمده انتقال میدهیم.