ارائه تحقیقات در خصوص راهکارهای درمانی اطفال مبتلا به کرونا
- بازدید: 185
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در این کمیته تحقیقات مفید متعددی در زمینه کرونا و در راستای اطلاع رسانی به عموم و ارائه راهکارهای موثر مقابله با کرونا به اجرا در آورده است که تحقیق در خصوص تغذیه بیماران کرونا، درمان اطفال کرونایی، دوری از استرس های ناشی از کرونا از آن جمله است.
دکتر سجاد سحاب نگاه در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه کمیته تحقیقات دانشجویی با شناخت و معرفی عوامل تقویت کننده و یا تضعیف کننده سیستم ایمنی در زمینه آگاهی بخشی به عموم مردم تلاش کرده است، خاطر نشان کرد: اضطراب و استرس سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کند به گونه ای که برای ابتلا به انواع بیماریها آماده می شود.
وی با بیان اینکه علاوه براین در کمیته تحقیقات در زمینه ارتباط تغذیه با درمان اطفال بیمار کرونایی پروپوزال های متعددی تدوین شده است عنوان کرد: باتوجه به کمبود ویتامین دی در اکثر ایرانیان ، مصرف ویتامین دی و ای توصیه شده است علاوه براین میوه و سبزیجات نیز تاثیر قابل توجهی در روند درمان بیماران کرونایی دارد.
دکتر سحاب با اشاره به اینکه کودکان یکی از گروه های آسیب پذیر در برابر ویروس کرونا هستند، توجه به تغذیه این گروه سنی را دارای اهمیت عنوان کرد و گفت: در همین راستا پروپوزال های آموزشی برای عموم مردم نگاشته شده است و ایده هایی برای اجرایی کردن از سوی کمیته تحقیقات دانشجویی ارائه شده است.
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در مراحل ابتدایی فعالیت کمیته تحقیقات دانشجویی ترجمه مباحث مختلف سازمان جهانی بهداشت در خصوص شناخت ویروس و راههای نفوذ آن به بدن بود که خوشبختانه با افزایش آگاهی مردم در خصوص این بیماری این مرحله سپری شد، بیان کرد: توجه به وسواس های فکری در خصوص کرونا و طرد شدن بیمار از سوی دیگران موضوع مهمی بود که به آن پرداخته شد؛ چرا که این استرسها می تواند سیستم ایمنی بدن بیمار را ضعیف تر کند و مقابله با بیماری کار دشواری محسوب می شود.
دکتر سحاب تاکید کرد: بیماری کرونا مانند سایر بیماریهای ویروسی و سرماخوردگی احتمال ابتلا به آن زیاد است بنابراین مردم نباید بعد از گذراندن دوره نقاهت بیمار از او بترسند و یا با رفتارهای خود زمینه استرس فرد را افزایش دهند چراکه بیمار بهبود یافته سیستم ایمنی ضعیفی دارد و این استرسها روند بازگشت به سلامت کامل را برای بیمار کند می کند.
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این کمیته در خصوص استرس و اضطراب های ناشی از کرونا با همکاری گروه راونپزشکی پروپوزالی در این خصوص تهیه کرده است، چراکه نگاه جامعه باید نسبت به بیمار کرونایی تغییر کند و به شکل یک متهم به آن نگاه نشود .
دکتر سحاب بیان کرد: بیماران خاص یا بیماران خود ایمنی هنگام ابتلا به کرونا نباید دیر مراجعه کنند چراکه مراجعه دیر هنگام آنها می تواند خطرات جانی برای آنها داشته باشد از همین رو کمیته تحقیقات دانشجویی در این خصوص نیز فعالیت می کند تا پروتکل های بهداشتی و درمانی دقیق برای این بیماران نیز نگاشته شود.