روزانه 100 بیمار غیرکرونایی در بیمارستان دکتر شیخ بستری هستند
- بازدید: 138
رییس بیمارستان دکتر شیخ از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه 63 درصد تختهای این مرکز درمانی اشغال است، گفت: متوسط تعداد بیمار بستری غیرکرونایی در بیمارستان دکتر شیخ در هر روز 100 نفر است.
دكتر فرهاد حيدريان در گفتوگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: بیمارستان دکتر شیخ مشهد همچون دیگر مراکز درمانی دانشگاهی این شهر برنامهریزیهای ویژهای در فصلهای سرد سال و روزهای تشدید بحران کرونا داشته است.
وی در خصوص آخرین برنامهها و تصمیمات اتخاذ شده در بیمارستان دکتر شیخ جهت خدمترسانی به دو گروه بیماران کرونایی و غیرکرونایی، بیان کرد: بیماران تنفسی ابتدا حتیالامکان جداسازی میگردند و پس از دریافت جواب آزمایش PCR تعیین تکلیف میشوند و در صورت مثبت بودن با هماهنگی ستاد هدایت به بیمارستان اکبر اعزام میشوند.
رییس بیمارستان دکتر شیخ ادامه داد: همچنین خدمات بیماران غیرکرونایی هم همانند قبل در حال انجام است و خدمترسانیها همراه با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی بوده است؛ ضمن اینکه واکسیناسیون بیماران خاص (دیالیزی، هماتولوژی، انکولوژی، تالاسمی و هموفیلی) هم طبق نوبتدهی داده شده صورت گرفت.
دکتر حیدریان در رابطه با ظرفیت تختها و درصد اشغال متوسط بیمار روزانه پذیرشی و ترخیصی، بیان کرد: میانگین بیماران بستری و ترخیصی روزانه در بیمارستان دکتر شیخ به ترتیب 45 و 41 بیمار در هر روز بوده و درصد اشغال تختها هم 63 درصد بوده است، ضمن اینکه متوسط تعداد بیمار بستری در هر روز هم 100 نفر است.
وی خاطرنشان کرد: از جمله مشکلات کودکان بستری در بیمارستان دکتر شیخ میتوان به ترس از محیط، ماسک، ترس از اقدامات و پروسیجرهای تهاجمی مثل رگگیری، عدم حضور پدر در کنار کودک در زمان بستری، الزام به استفاده از ماسک بهصورت مداوم و طولانی، عدم شرایط موجود جهت ملاقات با اطرافیان، بستری طولانیمدت بیماران هماتولوژی، انکولوژی و درمانهای سخت، تغییرات جسمی و ظاهری کودکان هماتولوژی به علت درمانهای شیمیدرمانی، محدودیت مصرف برخی از موادغذایی، اختلال در خواب و ترس از وجود بیماری کرونا در بیماران بستری در بیمارستان اشاره کرد.
متخصص بیماریهای کودکان و استاد گروه اطفال دانشگاه علوم پزشکی مشهد خطاب به والدین در خصوص مراقبت ویژه از کودکان در ایام بحران کرونا، گفت: پدر و مادر ضمن مراقبت ویژه از فرزند خود نسبت به زدن ماسک، نحوه استفاده صحیح از ماسک، شستوشوی دست و استفاده از هندراب، نرفتن به مکان های شلوغ و پرتردد، رعایت فاصله اجتماعی، عدم تردد غیرضروری در بیمارستان، عدم هر نوع تماس با افراد تا حد امکان، عدم خروج از منزل تا حد امکان، استفاده از ماسک در صورت ضرورت خروج از منزل، رعایت فاصله اجتماعی، دوری از افراد مشکوک، اطلاع از علائم بیماری، عدم تماس با فرد مبتلا و مراجعه بهموقع به پزشک در صورت نیاز توجه ویژه داشته باشند.