استفاده از ظرفیت دانشجویان در اجرای تحقیقات در حوزه ویروس کرونا

0070.jpg - 5.98 kBسرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: دانشجویان پزشکی عمومی و رشته های مرتبط پزشکی حتی در مقطع کارشناسی می توانند نقش موثری در روند تحقیقات دانشجویی داشته باشند چراکه دانشجویان بازوان اصلی تحقیقات دانشگاهی هستند.

دکتر سجاد سحاب نگاه در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه حلقه گمشده در روند تحقیقات دانشجویی استفاده از پتانسیل دانشجویان مقاطع مختلف رشته های پزشکی و پیراپزشکی است، عنوان کرد: دانشجویان پس از ورود به محیط آکادمیک دانشگاه زمینه رشد تفکر انتقادی را پیدا می کنند از همین رو دانشگاه در واقع باید خوراک علمی لازم را مبتنی بر شواهد در اختیار دانشجویان قرار دهد.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت دانشجویان در تعطیلی های بین ترم ها استفاده کرد، گفت: در شرایط کنونی اکثر اساتید درگیر درمان بیماران هستند و زمان کافی برای تحقیقات لازم را ندارند اما در این شرایط می توان از ظرفیت و پتانسیل دانشجویان بهره برد و با یک برنامه منظم دانشجویان را وارد عرصه پژوهش کرد .

دکتر سحاب با اشاره به اینکه هدف کلی از اجرای این طرح وارد کردن دانشجو در عرصه پژوهش است که البته تمام فعالیتهای دانشجویان توسط یک تیم حمایتگر پیگیری و بررسی می شود، ابراز کرد: حدود 45 دانشجو با این مشخصات و توانمندی ها وارد طرح شدند و در حال حاضر موضوع پروپوزال نویسی و مقاله نویسی و رجیستری را پیگیری می کنند.

وی با بیان اینکه دانشجویان دوره های عمومی و کارشناسی پتانسیل خاموش در عرصه پژوهش هستند، گفت: در حال حاضر دانشجویان پروپوزال هایی در خصوص اورژانس های دندان پزشکی ، بیماران خاص در شرایط کرونا، رادیوتراپی و گاید لاین های آموزشی کرونا تهیه کردند.

مدیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: حتی پزشکان عمومی نیز به دلیل ارتباط نزدیکی که با مردم دارند می توانند نکات پژوهشی لازم را به زبان ساده به مردم ارائه کنند.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

جمعه, ۰۵ بهمن ۱۴۰۳