بسیجیان یاری‌رسان خادمان حوزه سلامت در تمامی بحران‌ها بوده‌اند/حرکت مجاهدت‌گونه بسیجیان در طرح شهید سلیمانی ستودنی است

00233.jpg - 5.91 kBرییس گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بسیجیان در تمامی بحران‌ها کمک مؤثری به خادمان حوزه سلامت کرده‌اند و با توانی که در بسیجیان و کادر بهداشت و درمان می‌بینیم کرونا را هم شکست می‌دهیم.

دکتر مجید جعفری‌نژاد در حاشیه بازدید از مساجد اجراکننده طرح شهید سلیمانی در شهرک امام علی(ع) مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: حرکت مجاهدت‌گونه بسیجیان در طرح شهید سلیمانی ستودنی بوده و بحمدلله تلاش‌های جمعی ثمربخش بوده و آمار مبتلای روزانه ۱۴ هزار نفری در کشور  ظرف مدت یک هفته به ۷ هزار نفر رسید و کاهشی ۵۰ درصدی داشت.

وی اضافه کرد: کاهش قابل توجه آمارهای مبتلا و فوتی کرونایی بسیارخوشایند بوده و معتقدیم که این آمار بازهم کاهش می‌یابد به شرط آنکه همکاری‌های شایسته مردم با خادمان حوزه سلامت تداوم یابد، اما اگر غفلت شود بازهم افزایش می‌یابد.

رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مسجد خانه خداست و بهترین مکان برای عبادت، تصمیم‌گیری و فرهنگ‌سازی است و نباید این مکان مقدس را صرفاً فضایی برای اقامه نماز بدانیم، خاطرنشان کرد: بسیج در کنار مسجد در طرح شهید سلیمانی، سنگر سلامت محله و جامعه است و انشا‌الله در گام بعد و پس از ریشه‌کنی بحران کرونا در سنگرهای اشتغال، ازدواج، مبارزه با مواد مخدر و غیره این فعالیت‌ها را شاهد خواهیم بود.

دکتر جعفری‌نژاد با تأکید بر اینکه بسیجیان در تمامی بحران‌ها کمک مؤثری به خادمان حوزه سلامت کرده‌اند، تصریح کرد: در دهه‌های 60 و 70 یکی از مهمترین دستاوردهای حوزه سلامت ریشه‌کنی فلج اطفال بود، طرحی که همکاری بسیجیان با موفقیت اجرا شد و به نتیجه مطلوب رسید و معتقدیم که کرونا هم ریشه‌کن خواهد شد، اما نوع برخورد و مقابله با آن به جهت ناشناخته بودنش متفاوت‌تر از فلج اطفال است.

وی اضافه کرد: در بحث فلج اطفال ما فقط با یک گروه سنی در ارتباط بودیم، اما در بحث کرونا با تمامی گروه‌های سنی در ارتباط هستیم، گرچه نوع مبارزه با کرونا سخت‌تر و پیچیده‌تر از فلج اطفال است، اما قطعاً با توانی که در بسیجیان و کادر بهداشت و درمان می‌بینیم غلبه بر کرونا هم دور از دسترس نیست.

رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تأکید بر اهمیت اجرای درست اضلاع مثلث سلامت، گفت: مهمترین رکن در حفظ سلامت جامعه رعایت پروتکل های بهداشتی  (استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستشوی دستها) بوده و در کنار آن به عدم خروج غیرضروری از منزل و عدم حضور در تجمعات توجه داشته باشیم.

دکتر جعفری‌نژاد تأکید کرد: سالمندان گروه پرخطر در بحث کرونا هستند و ۷۰ درصد مبتلاها و فوتی‌ها این گروه سنی هستند و پس از مادران باردار دیگر گروه پرخطر هستند و امیدواریم که تلاش‌های جمعی با همراهی مردمی ثمربخش باشد.

وی بیان کرد: جلب مشارکت داوطلبانه مردمی و خیران نیک‌اندیش در جهت تهیه و توزیع انواع اقلام بهداشتی، تهیه و توزیع انواع گان و ماسک، تهیه و توزیع انواع اقلام معیشتی، گندزدایی محیط (معابر و منازل بیماران)، غربالگری و شناسایی بیماران، آموزش‌های خیابانی و توزیع مواد آموزشی درب منازل، تغسیل و تدفین اموات کرونایی و راه‌اندازی ایستگاه‌های تب‌سنجی و از جمله اقدامات قابل توجه صورت گرفته گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بحث مبارزه با کووید 19 بوده است.

رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص پاسخگویی به سئوالات، آموزش و شناسایی بیماران، اظهار کرد: در این زمینه نیز اقدامات مؤثری از طریق راه‌اندازی مرکز پاسخگویی به سئوالات، مشکلات و آموزش مردم با مشارکت نظام پزشکی و روابط عمومی دانشگاه با تلفن 3449449 و 191 و با حضور داوطلبانه پزشکان، دانشجویان، پرستاران، بسیجیان و نیروهای بهداشتی به‌منظور کاهش حجم مراجعه به مراکز درمانی و پیشگیری از بیماری صورت پذیرفت.

دکتر جعفری‌نژاد گفت: همچنین راه‌اندازی 8 سایت call center جهت آموزش و غربالگری خانوارهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با مشارکت دانشکده‌های پزشکی، کشاورزی، پرستاری، بهداشت، پیراپزشکی و مرکز مخابرات 118 مشهد، فعال شدن سامانه غربالگری تلفنی 4030 و راه‌اندازی مرکز پاسخگویی به سئوالات شرعی و مذهبی، مشاوره و آموزش به مردم با حضور روحانیون داوطلب با شماره 3169 از دیگر اقدامات شاخص صورت گرفته در ایام مبارزه با بحران کرونا بوده است.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

جمعه, ۰۵ بهمن ۱۴۰۳