گزارش/ اتحاد و همدلی بسیجیان با کادر بهداشت و درمان در نبرد با ویروس منحوس کرونا

اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در سراسر کشور به همت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بسیج و با همکاری سایر دستگاه‌ها در حال اجرا بوده و هدف از اجرای آن بیماریابی، جداسازی بیماران و ناقلان کرونا و آموزش مردم و مبتلایان است و تمام تلاش خادمان این طرح این است که تعداد مبتلایان به کووید 19 و تلفات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا به صفر برسد و وضعیت سفید را در تمامی شهرهای ایران شاهد باشیم.

به گزارش وب دا؛ طرح شهید سلیمانی می‌تواند نقطه مرکزی این برنامه باشد که در جهان منحصر به فرد بوده و حتی تجربه موفقی است که اگر کشورهای دیگری بتوانند ساختار نظام اجتماعی خود را با مدیریت این مسئله همراه کنند، آنها هم می توانند شیوه‌های صعودی را به شیوه‌های نزولی یعنی فرازها را به فرود تبدیل کنند تا آرامش خاطر جهانی بعد از این مسئله حاصل شود.

در طرح شهید سلیمانی 3 تیم وجود دارد، یکی تیم مراقبتی که پزشک مرکز خدمات جامع سلامت، مسئول آن بوده و همکاران بهداشتی، اقشار بسیج و سازمان‌های مردم نهاد این تیم را کمک خواهند کرد؛ تیم دوم تیم حمایتی است که توسط نیروهای بسیج هدایت می‌شود و تیم سوم که تیم‌های نظارتی به شمار می‌روند که با حمایت نیروی انتظامی، بسیج اصناف، جمعیت هلال احمر و داوطلبان مردمی با محوریت کارشناس بهداشت و محیط، فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند.

یکی از شهرهای موفق خراسان رضوی در طرح شهید سلیمانی قوچان بوده و به همین منظورگفت‌وگویی را با مدیران و مسئولان و همچنین نیروهای فعال این شهرستان صورت داده‌ایم که حاصل آن را در ادامه می‌خوانید؛

سیدامیررضا محمودیان رابط سلامت پایگاه مقاومت بسیج شهید مطهری قوچان گفت: از ابتدای طرح شهید سلیمانی تاکنون تعداد 1610 نفر با 854 خانوار مورد غربالگری قرار گرفتند که از این تعداد 32 نفر از آنان کرونا مثبت بودند که حال 3 نفر از آنان کاملاٌ وخیم بوده که بیماران در بیمارستان موسی‌بن‌جعفر(ع) قوچان بستری هستند.

وی افزود: از مجموع 34 مبتلای شناسایی شده 15 نفر بهبود یافتند و 17 نفر دیگر هم رو به بهبودی هستند، ضمن اینکه خوشبختانه وضعیت حالی موارد اعزامی هم مساعد است.

رابط سلامت پایگاه مقاومت بسیج شهید مطهری قوچان افزود: با همکاری خیران نیک‌اندیش 40 بسته معیشتی و 40 بسته بهداشتی به خانواده‌های مبتلای نیازمند اهدا شده، ضمن اینکه اهدای حدود 5 کیلوگرم گوشت قرمز را هم به هر خانواده داشته‌ایم که مجموع آن تا این لحظه 167 کیلوگرم بوده است.

وی خاطرنشان کرد: بسیجیان و فعالان فرهنگی مسجد سجادیه قوچان با افتخار در کنار مدافعان سلامت هستند تا بتوانند در مسیر خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان از کرونا یاری‌گر خادمان حوزه سلامت باشند.

محمودیان بیان کرد: با توجه به امکاناتی که مسجد سجادیه قوچان و شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در اختیار ما قرار داد؛ مشکلی در بحث ابتلای فعالان طرح شهید سلیمانی وجود نداشت و تمامی برادران و خواهران مشارکت‌کننده در این طرح بدون هیچگونه دغدغه‌ای به خدمت‌رسانی به بیماران مبتلا به کووید 19 و خانواده‌های آنان پرداختند.

علیرضا خلیلی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید مطهری قوچان نیز گفت: در قالب طرح شهید سلیمانی 1610 نفر به‌صورت چهره‌به‌چهره غربالگری شدند که از این تعداد 32 فرد مبتلا به کووید 19 شناسایی شد و بسیجیان و فعالان فرهنگی مشارکت‌کننده در این طرح ضمن بیان نکات آموزشی، خدمات بهداشتی، درمانی و معیشتی را به 32 خانواده‌ای که بیمار کرونایی دارند ارائه کردند.

وی اضافه کرد: رابطان سلامت بالغ بر 3 هزار پرس غذای گرم به ارزش ریالی 20 میلیون تومان به بیماران کرونایی شناسایی شده دادند و در کنار آن اهدای 1500 بسته بهداشتی و غذایی را هم به خانواده‌های آنان داشتند که ارزش ریالی هر بسته بالغ بر 300 هزار تومان بود.

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید مطهری قوچان با ذکر این نکته که غربالگری روزانه در قالب طرح شهید سلیمانی به‌صورت مستمر در حال انجام است، تأکید کرد: در 20 روز اخیر هر فرد به‌طور متوسط 3 بار غربالگری شده تا اگر مشکوک یا مثبت بود بلافاصله شناسایی شود و اجازه نکثیر و انتشار و ویروس داده نشود.

خلیلی که خود سابقه حضور در جبهه‌های حق علیه باطل را در دوران 8 سال دفاع مقدس دارد با اشاره به اینکه اکنون در میدان و نبردی دیگر در حال مبارزه با دشمن هستیم، افزود: ماسک‌های امروز ما را به یاد خاطرات جبهه و جنگ انداخت، در آن دوران 18 سال داشتم و زمانی که صدام شیمیایی می‌زد آن ماسک را در هوای گرم و وضعیت سخت به‌صورت زدیم و اکنون همان وضعیت در جبهه مبارزه با کرونا و در نبرد با دشمن نامرئی تکرار شده است و از مردم می‌خواهیم که در مسیر حفظ سلامت خود و دیگران از ماسک استفاده کنند.

وی گفت: بسیجیان پایگاه مقاومت شهید مطهری همانند دوران دفاع مقدس نیروهای یک خاکریز که پس از آزادسازی محدوده محول شده، به نیروهای یک خاکریز دیگر کمک کردند، پس از اتمام منطقه تحت پوشش به پایگاه‌های محمد رسول الله(ص) و شهید ابراهیمی کمک کردند.

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید مطهری قوچان با اشاره به اینکه نبرد در جبهه مبارزه با ویروس کرونا به مراتب سخت‌تر از دوران دفاع مقدس است، تصریح کرد: تفاوت جنگ مبارزه با کرونا با جنگ تحمیلی در پنهان بودن دشمن بوده و همانند آن دوران آشکار نیست و این مهم به مراتب کار را برای مدافعان سلامت سخت‌تر از رزمندگان دفاع مقدس می‌کند و در چنین شرایطی می‌طلبد که مردم هم همانند بسیجیان یاری‌رسان مدافعان سلامت باشند.

علی داغستانی مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی قوچان خاطرنشان کرد: کانون بسیج جامعه پزشکی قوچان از ابتدای بحران کرونا با همکاری پایگاه‌های مقاومت بسیج در بحث آموزش و پیشگیری فعال بود و تعداد بیش از 2 هزار خواهر و برادر بسیجی 176 پایگاه 8 حوزه ناحیه مقاومت بسیج این شهرستان آموزش‌های به‌روز را فرا گرفتند تا به اهالی محله تحت پوشش خود منتقل کنند.

وی با اشاره به اینکه همواره معتقدیم که پیشگیری بهتر از درمان است، افزود: در شرایط بحرانی کرونایی بیش از پیش قدر نعمت بزرگ سلامت را  می‌دانیم و امیدواریم که با تداوم همکاری مردم با خادمان حوزه سلامت به‌زودی‌زود وضعیت سفید در قوچان و در تمامی شهرهای ایران راشاهد باشیم.

مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی قوچان تأکید کرد: بسیجیان کانون بسیج جامعه پزشکی در راستای تداوم راه شهید سلیمانی حضوری مقتدرانه در کنار دیگر اقشار بسیجی این شهرستان در طرحی که به نام این شهید والامقام نامگذاری شده داشتند و همچون مدافعان سلامت با حضور قهرمانانه خود ایثار و فداکاری را در عمل معنا کردند.

دکتر فرشید فتحی‌مقدم مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان تصریح کرد: همکاری شهروندان قوچانی در اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی و همچنین اعمال محدودیت‌های ترافیکی موجب کاهش آمار مراجعه‌کنندگان و بستری‌شدگان بخش کرونای بیمارستان این شهرستان شده است .

وی ضمن گرامیداشت نام و یاد شهیدان سلیمانی و فخری‌زاده، بیان کرد: شهید سلیمانی تا آخرین نفس عمر خود را وقف خدمت به مردم کرد و همین ویژگی بارز او را سردار دلها کرد و می‌بینیم که بسیجیان و فعالان فرهنگی مساجد در نقاط مختلف کشور از جمله قوچان که در طرحی که به نام این شهید والامقام نامگذاری شده حضوری بسیار اثربخش داشتند و به معنای واقعی یاری‌گر مدافعان سلامت بودند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان اضافه کرد: همچنین شهید فخری‌زاده هم در جبهه مبارزه با ویروس کرونا یکی از پیشگامان بود و آماده کردن کیت تشخیص کرونا که مجموعه تحت مدیریت این شهید بزرگوار انجام دادند، از اولین اقداماتی بود که در جهت بومی‌سازی راه‌های مقابله با این بیماری در داخل کشور انجام شد.

دکتر فتحی‌مقدم ضمن قدردانی از مشارکت همه شهروندان و بازاریان در اجرای صحیح اعمال محدودیت‌های اجتماعی، گفت: امیدواریم همشهریان عزیز بعد از پایان ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها اصل حداقل تردد را رعایت نمایند و از حضور در تجمعات و مراسم ها خودداری نمایند.

دکتر محمود صادقی‌وزین معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه امام رضا(ع)  خاطرنشان کرد: کلیه عوامل و نیروهای اجرایی، نظامی و بسیجی قوچان همکاری بسیارخوبی با خادمان حوزه سلامت این شهرستان داشتند و بسیجیان قوچانی با حضور قهرمانانه خود در نبرد با ویروس منحوس کرونا اتحاد و همدلی با کادر بهداشت و درمان را در عمل معنا کردند.

وی بیان کرد: تعداد 176 پایگاه فعال با 15 تیم حمایتی و 15 تیم نظارتی با بیش از 60 نیروی داوطلب فعال است ، تا به عنوان آمران سلامت یاری‌گر مدافعان سلامت و نبرد سرسخت مبارزه با کرونا باشند.

معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه امام رضا(ع) با ذکر این نکته که بسیجیان از ابتدای انقلاب تاکنون همواره حضوری پررنگ و اثربخش در تمامی میادین و عرصه‌ها داشتند، تأکید کرد: یک نمونه این حضور پررنگ شیرزنان و دلاورمردان بسیجی در طرح مسجد سنگر سلامت بوده که به نام سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شده است، حضوری تا زمان ریشه‌کنی کامل این ویروس منحوس ادامه می‌یابد.

0021.jpg - 76.37 kB

0022.jpg - 59.32 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

جمعه, ۰۵ بهمن ۱۴۰۳