برنامهریزی برای اجرای طرح جامع اضطرابزدایی به دنبال پاندمی کرونا در گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد
- بازدید: 211
طرح جامع اضطرابزدایی به دنبال بحران کرونا با برنامههای آموزشی ویژه همة اقشار جامعه به زودی و با مشارکت اساتید دانشگاه علوم پزشكي مشهد اجرایی خواهد شد.
مدیر گروه علوم اعصاب دانشکده پزشکی مشهد در گفتگو با وبدا و با بیان این مطلب که بحران کرونا و مرگ و میرهای ناشی از آن در سطح کشور منجر به افزايش اضطراب و استرس در سطح جامعه گرديده است خاطر نشان کرد: علاوه بر آن ترس از ابتلا به بیماری و همچنین ترس از انتقال این بیماری و از طرفی از بین رفتن ارتباطات اجتماعی به صورت طولانی مدت باعث تشديد اضطراب و استرس در افراد گردیده است.
پروفسور علی گرجی یادآور شد: یکی از رسالتهای ما در اجرای طرح اضطرابزدایی مدیریت اضطراب از طریق آموزش به جامعه به منظور پیشگیری از شیوع بیشتر آن در سطح جامعه است که لازمه آن حمایت گسترده مردم عزیز و همه ارکان اطلاعرسانی است.
وی از اضطراب بهعنوان یکی از مشکلات ریشهدار بیماری کووید 19 نام برد و افزود، بر اساس مطالعات بیش از 60 درصد از بیماران کرونا علاوه بر رنج بیماری کووید دارای درجاتی از اضطراب هستند و اگر به موقع درمان نگردند نتایج زیانباری را برای سلامت افراد در پی خواهد داشت.
مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: وضعیت کرونا شکننده است و به محض اینکه به درجهای از ثبات میزان ابتلا و کاهش موارد بیماری در سطح استان و کشور نزدیک شویم و به منظور بازدهی بیشتر، این طرح آموزشی و درمانی را آغاز خواهیم کرد.
وی توجه به وضعیت اضطراب افراد و تلاش برای درمان این بیماری را نوعی واکسیناسیون روحی و روانی برای مردم نام برد و افزود: بر اساس برآوردها تا سال 2030 یکی از مهمترين معضلات بهداشتی در سطح دنیا اضطراب و استرس خواهد بود و اجراي برنامههاي آموزشي- پيشگيري نقش بسزايي در غلبه بر اين معضل بهداشتي- اجتماعي خواهد داشت.
پروفسور گرجی آموزش و اطلاعرسانی به مردم را یکی از راهکارهای اصولی پیشگیری از انواع بیماریهای واگیر و غیر واگیر عنوان کرد و افزود: قطعا دانشگاههای علوم پزشکی نقش بسزایی را در زمینه اطلاع رسانی به مردم دارند که لازمه تحقق و تقویت فرهنگ آموزش و ارتقای سلامت جامعه مشارکت رسانهها و همه ارکان توسعه میباشد.
خبرنگار: ابوالفضل امتحانی