راه اندازی 8 مرکز تجمیعی واکسیناسیون در مشهد مقدس/سرعت واکسیناسیون از ماه آینده افزایش می یابد
- بازدید: 291
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به راه اندازی 7 مرکز تجمیعی و یک مرکز خودرویی واکسیناسیون در شهر مشهد اظهار کرد: با تولید و اختصاص واکسن های داخلی از ماه آینده سرعت واکسیناسیون افزایش خواهد یافت.
دکتر مهدی قلیان در حاشیه بازدید فرماندار مشهد از بزرگترین مرکز مهر کوهسنگی به عنوان واکسیناسیون تجمیعی شرق کشور خاطر نشان کرد: بر اساس سند ملی واکسیناسیون افراد بالای 70 سال، بیماران خاص، بیماران مبتلا به سرطان و پرسنل بهداشت و درمان در بخش های خصوصی و دولتی در اولویت واکسن قرار دارند و بر اساس برنامه ریزی از ماه آینده سایر گروه های سنی نیز زیر پوشش این برنامه قرار خواهند گرفت.
وی با بیان اینکه با راه اندازی مراکز تجمیعی واکسیناسیون با همکاری سایر سازمان ها و ارگان ها سرعت واکسیناسیون افزایش می یابد تصریح کرد: در مرکز مهر کوهسنگی که با همکاری بخش خصوصی در فضایی بالغ بر 3 هزار متر مربع راه اندازی شده است روزانه ظرفیت خدمات رسانی به 7 تا 10 هزار نفر ایجاد شده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه نیروی مورد نیاز مراکز تجمیعی توسط مرکز بهداشت ثامن و سایر مراکز بهداشت شهر مشهد تامین شده است اظهار امیدواری کرد: با تولید انبوه و اختصاص واکسن های ملی، امکان واکسیناسیون تمام گروه های جامعه فراهم شود.
دکتر قلیان با بیان اینکه در حال حاضر 67 درصد از افراد بالای 70 سال در مناطق زیر پوشش این دانشگاه واکسیناسیون شده اند تصریح کرد: گروه های هدف هیچگونه نگرانی برای دریافت دوز دوم واکسن نداشته باشند و پس از تماس پایگاه های بهداشتی می توانند برای دریافت واکسن خود اقدام نمایند.
رییس مرکز بهداشت ثامن نیز ضمن قدردانی از مشارکت بخش خصوصی در راه اندازی مرکز تجمیعی مهر کوهسنگی اظهار کرد: این مرکز در اقدامی جهادی در مدت 48 ساعت و با راه اندازی 35 سایت تزریق واکسن ایجاد شده است و بزرگترین مرکز واکسیناسیون شرق کشور محسوب می شود.
دکتر حسین زاده با بیان اینکه یکی از افتخارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشارکت در فاز سوم مطالعاتی واکسن کووبرکت است اظهار امیدواری کرد: با تولید انبوه این واکسن به زودی شاهد واکسیناسیون گسترده در شهر مشهد باشیم.
فرماندار مشهد نیز در این بازدید ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته اظهار کرد: از ابتدای همه گیری ویروس کرونا، پرسنل بهداشت و درمان با ایثارگری ها و جانفشانی های مثال زدنی در راه حفظ سلامت جامعه تلاش کردند و در این راه برخی جان خود را از دست دادند و امیدواریم با تولید واکسن داخلی و گسترش واکسیناسیون، کاهش چرخه انتقال ویروس کرونا را شاهد باشیم.
دکتر هاشمی، همکاری مردم در رعایت دستورالعمل های بهداشتی را مهمترین راهکار در کاهش چرخه انتقال ویروس کرونا عنوان کرد و گفت: استفاده از ماسک، اجتناب از حضور در دورهمی ها و رعایت فاصله اجتماعی از جمله راهکارهای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا محسوب می شود که مردم باید به آن توجه جدی داشته باشند.