نمونه‌های موفق درمان مبتلایان به کووید 19 به شیوه طب سنتی با رضایت‌مندی 87 درصدی بیماران همراه بوده است

سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: روزانه بیش از 1500 تماس مردمی جهت ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی‌به شیوه طب سنتی هستیم و خوشبختانه نمونه‌های موفق این نوع درمان با رضایت‌مندی 87 درصدی بیماران کرونایی و خانواده‌های آنان همراه بوده است.

دکتر سیده نفیسه حسینی‌یکتا در مراسم افتتاح سلامتکده ولیعصر(عج) مشهد که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تمامی دوران‌ها از جمله ایام بحران کرونا در کنار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده و در سطح استان‌ها هم این همکاری‌های شایسته را با دانشگاه‌های علوم پزشکی شاهد بودیم و یک نمونه موفق آن در همکاری‌های سپاه امام رضا(ع) با دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است.

وی اضافه کرد: در این روزها بیش از پیش به نقش طب سنتی ایرانی و اسلامی در حوزه درمان پرداخته شده و به دنبال استفاده حداکثری از این ظرفیت هستیم و در طول ایام بحران کرونا هم شاهد اقبال عمومی بیماران کرونایی جهت درمان بیماری‌ با این شیوه بودیم.

سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه روزانه بیش از 1500 تماس مردمی جهت ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی‌شان به شیوه طب سنتی هستیم، خاطرنشان کرد: نمونه‌های موفق این نوع درمان را در دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد و شهید بهشتی داشتیم که خوشبختانه با رضایت‌مندی 87 درصدی بیماران کرونایی و خانواده‌های آنان همراه بود.

دکتر حسینی‌یکتا تأکید کرد: تلاش ما در دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت این است که سطح این خدمات را در مجموعه‌های غیردانشگاهی گسترش دهیم و مشارکت سپاه امام رضا(ع) و درمانگاه ولیعصر(عج) در این خصوص را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم که مشارکت بیش از پیش تمامی مجموعه‌ها در توسعه سلامتکده‌ها و انجام اقدامات درمانی بیماران کرونایی و غیرکرونایی به شیوه‌های نوین و سنتی باشیم.

*سلامتکده‌‌ها نقش مؤثری در ارتقای سلامت جامعه و کاهش هزینه‌‌های درمان دارند

رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این مراسم بیان کرد:  دومین مرکز طب ایرانی جامع غیردانشگاهی در مشهد فعالیت خود را آغاز کرده، مجموعه جامع و کاملی که به جز خدمات تخصصی، اعمال یداوی و تست‌های کرونایی را انجام می‌دهند، ضمن اینکه تمامی داروهای گیاهی مؤثر از طریق درمان‌های طب سنتی هم در این مرکز وجود دارد.

دکتر مهدی یوسفی تصریح کرد: هر زمان که در مراکز خارج از بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حضور پیدا می‌کنیم حس بسیار خوبی به جهت همت‌های جهادگونه مجموعه‌های غیردانشگاهی از جمله سپاه امام رضا(ع)  شاهد هستیم.

رئیس دانشکده طب ایرانی و اسلامی مشهد با تأکید بر اینکه در یک سال و نیم اخیر تمامی مجموعه‌ها در کنار دانشگاه علوم پزشکی مشهد بودند، گفت: سپاه امام رضا(ع) از نخستین روز بحران کرونا تاکنون در کنار مدافعان سلامت بوده و مجموعه‌ای در بحث درمان، واکسیناسیون و دارو همکاری داشته و آخرین اقدام صورت گرفته از سوی این مجموعه هم راه‌اندازی سلامتکده ولیعصر(عج) بود، سلامتکده‌ای که با هدف درمان بیماران کرونایی به شیوه طب نوین و سنتی ایرانی و اسلامی دایر شده است.

دکتر یوسفی ضمن اشاره به نقش مؤثر سلامتکده‌‌ها در ارتقای سلامت جامعه و کاهش هزینه‌‌های درمان، تصریح کرد: سلامتکده‌های خصوصی نقش کاربردی و مهمی در ارائه خدمات طب ایرانی به مردم دارند و معتقدیم که طب سنتی باید در مسیر تغییر سبک زندگی، پیشگیری از بیماری‌ها، خودمراقبتی و ارتقای سلامت جامعه گام بردارد.

*نتایج بسیارخوبی را در درمان بیماران کرونایی به شیوه طب سنتی شاهد بودیم

همچنین در بخش دیگری از این مراسم معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه امام رضا(ع)، گفت: بسیار خوشحالیم که مرکز طب سنتی ویژه درمان بیماران کرونایی را در شهر مشهد  راه‌اندازی کردیم، مرکزی به نام حضرت ولیعصر(عج) نامگذاری شده و امیدواریم با اقدامات ارزنده‌ای که خواهد داشت بیماران کرونایی با شیوه‌های نوین ایرانی و اسلامی درمان شوند.

دکتر محمود صادقی‌وزین،  افزود: این واحد زیر نظر دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد فعالیت دارد و اعضای هیأت علمی این دانشکده که همگی جزو متخصصان برجسته در این طب هستند همکاری بسیارخوبی با سلامتکده ولیعصر(عج) دارند.

معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه امام رضا(ع) با بیان اینکه با توجه به بضاعت این مجموعه نگاهی ویژه در بحث درمان بیماران کرونایی به شیوه طب ایرانی و اسلامی داریم، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در نمونه‌های آزمایشی که قبل از افتتاح رسمی سلامتکده ولیعصر(عج) داشتیم نتایج بسیارخوبی را در درمان بیماران کرونایی به شیوه طب سنتی شاهد بودیم.

دکتر صادقی‌وزین تأکید کرد: سپاه امام رضا(ع) از ابتدای بحران کرونا در حوزه‌های مختلف با دانشگاه علوم پزشکی مشهد همکاری کرده که این موارد در حوزه‌های بهداشتی، درمانی، واکسیناسیون و تزریق آمپول رمدسیویر بوده و در آخرین اقدام از این همکاری‌ها هم افتتاح و راه‌اندازی سلامتکده ولیعصر(عج) را داشتیم.

193.jpg - 72.03 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

یکشنبه, ۱۴ بهمن ۱۴۰۳