نوع و سطح خدمات دارویی و درمانی متناسب با نیاز و وضعیت بیمار ارائه می شود

68.jpg - 10.81 kBدبیر کمیته مراقبت و درمان ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نوع و سطح خدمات دارویی و درمانی  متناسب با نیاز و وضعیت بیمار ارائه می شود تا فرد دچار عوارض منفی نشود.

دکتر علی‌اصغر انجیدنی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: اقدامات موج پنجم بحران کرونا و برنامه‌های پیش‌بینی شده برای موج احتمالی بعدی در بحث مدیریت تخت‌های بیمارستانی دانشگاهی و غیردانشگاهی بود.

وی با بیان اینکه در در روز ۲۴ مرداد بالاترین تعداد بیمار کرونایی در مشهد و شهرستان‌ها داشتیم که تعداد آن ۲۸۵۷ نفر بود و توانستیم به تمامی آنان بی‌وقفه خدمت‌رسانی کنیم، خاطرنشان کرد: بیمارستان‌های امام رضا(ع)، قائم(عج) و شهید هاشمی‌نژاد در مشهد و بیمارستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد و تایباد در شهرستان‌ها بالاترین آمار بیمار بستری را داشتند.

دکتر انجیدنی تصریح کرد: خدمات آزمایشگاهی و تصویربرداری با همکاری بخش‌های خصوصی و غیردانشگاهی در حال انجام است و از همکاری قابل توجه بیمارستان‌های غیردولتی، نظامی، خصوصی و خیریه‌ای در این خصوص نباید گذشت.

وی در خصوص اقدامات شاخص انجام شده در موج پنجم همه گیری کرونا ، بیان کرد: این موارد شامل مشارکت تمامی بیمارستان‌ها در پذیرش بیماران کوویدی، انتخاب مرکز درمانی ویژه تزریق رمدسیویر، تامین نیروی پرستار در بخش‌های کوویدی و توسعه خدمات سامانه ۱۹۱ با همکاری بهداشت و روابط عمومی در راستای عدم اشغال بی‌مورد بیمارستان‌ها بوده است.

دبیر کمیته مراقبت و درمان ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که وضعیت فعلی روند کاهشی آمار مبتلاها، بستری‌ها و فوتی‌ها را نشان می‌دهد، تاکید کرد: با وضعیت مشاهده شده در سیر نزولی آمارها نباید تصور کنیم که به وضعیت عادی رسیدیم، هرچند که اولویت ویژه و مورد تاکید ما در این روزها سرعت‌دهی در امر واکسیناسیون است، موضوعی که از طریق رئیس دانشگاه هم به‌طور جد در حال پیگیری است.

دکتر انجیدنی اضافه کرد: برای روزهای آتی پیشنهاد انجام مدیریت مراقبت و درمان کرونا در قالب قرارگاه متمرکز، استفاده از ظرفیت بیمارستان امداد و نجات جنوب و تجهیز کامل تمامی بیمارستان ریفرال در بحث بستری و تقویت نظام ارجاع با ایجاد مشوق‌های لازم، ایجاد کلینیک‌های ویژه کرونا و عوارض آن، ایجاد کلینیک‌های بازتوانی بیماران کووید و اجرای بهتر طرح مراقبت در منزل با همکاری دیگر مجموعه‌ها را در بحث سرپایی داریم.

دبیر کمیته مراقبت و درمان ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه نوع و سطح خدمات دارویی و درمانی باید متناسب با نیاز و وضعیت بیمار باشد، خاطرنشان کرد: تجویز داروها باید طبق وضعیت بیمار صورت پذیرد و به‌طور مثال در بحث رمدسیویر همه نیازمند این دارو نیستند و در کنار آن نباید برای هرموردی سی‌تی‌اسکن درخواست شود تا فرد بیمار دچار عوارض دارویی و اشعه‌ای نشود.

دکتر انجیدنی گفت: آمادگی کامل داریم تا با همکاری تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی بهترین نوع خدمات را ارائه دهیم، هرچند که آرزوی همه ما سلامتی کامل مردم و عدم نیاز آنان به خدمات درمانی و بیمارستانی بوده است.

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

یکشنبه, ۱۴ بهمن ۱۴۰۳