260 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان قائم(عج) بستری هستند/ تعداد بیماران بستری در این مرکز از پیک های قبلی بالاتر است
- بازدید: 148
مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با وجود اینکه در دامنه پیک پنجم قرار داریم اما همچنان تعداد بیماران بستری در این مرکز از اوج پیک های قبلی بالاتر است و در حال حاضر 260 بیمار کرونایی در این مرکز درمانی تحت مراقبت و بستری هستند.
دکتر حسن خداپرست، در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: 260 بیمار در این مرکز درمانی بستری هستند اما هنوز تعداد بیماران بستری در این مرکز از قله پیک های قبلی بیشتر است و این نشان می دهد که مردم نباید دلخوش به کاهش تعداد بیماران باشند و اگر خدای نکرده پیک بعدی به این پیک نزدیک شود، شرایط نامناسبی را تجربه خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: در شرایط پیک تصمیم گیری برای بیماران به سختی انجام می شد ولی در حال حاضر خوشبختانه تصمیم گیری برای بستری و یا ترخیص بیمار به خوبی انجام می شود.
مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) با بیان اینکه زمانی که به ازای هر صد هزار نفر ، 10 بیمار بستری شوند شرایط شهر قرمز است، عنوان کرد: در حال حاضر به نسبت شرایط بحرانی گذشته ، شهر در حالت نیمه آرام قرار دارد اما نباید تصور کرد که شهر مشهد می تواند پذیرای زائران در دهه اخر ماه صفر باشد.
دکتر خدا پرست با اشاره به اینکه دهه اخر ماه صفر مردم باید مراقب باشند که بیماری همچنان در شرایط ابتلا بالا است و می تواند خطرات بسیاری داشته باشد، بیان کرد: در پیک های اردیبهشت و تیرماه تعداد بیماران کمتر از تعداد بیماران در شرایط فروکش کردن بیماری در پیک پنجم بود.
وی با بیان اینکه شرایط زیر ساختی بیمارستان به نحوی است که برخی از بخش ها را نمی توان زیر بار کرونا برد زیرا شرایط اکسیژن رسانی مورد نیاز برای این بخش ها لحاظ نشده است،عنوان کرد: در شرایط پیک غیر از زایشگاه و آی سی یو نوزادان، سایر بخش ها زیر بار کرونا رفته بود.
دکتر خدا پرست با اشاره به اینکه در حال حاضر تلاش می شود تا بیمارستان بتواند به سایر بیماران نیز خدمت رسانی کند، اظهار کرد: هم اکنون عمل های جراحی برای بیماران ضروری انجام می شود اما هنوز برنامه ای برای خدمت رسانی به بیماران الکتیو وجود ندارد ؛ خوشبختانه امار فوتی ها کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه در شرایط پیک، اورژانس به دو بخش کرونایی و غیر کرونایی تقسیم شده بود که بیشتر تخت ها در اختیار اورژانس کرونا بود ولی کم کم شرایط بالعکس می شود تا بتوان به بیماران غیر کرونایی نیز خدمت رسانی کرد، گفت: اکسیژن در شروع کرونا ظرفیت 2 هزار لیتر در دقیقه بود اما در حال حاضر نزدیک 9 دستگاه دایر است و حدود 6500 لیتر در دقیقه اکسیژن رسانی می شود.
دکتر خداپرست بیان کرد: در کرونا اکسیژن در کوتاه کردن درمان و بهبود شرایط تاثیر بسزایی دارد و خوشبختانه به همت خیران 5 دستگاه high flow خریداری شده است که بهتر از ونتیلاتور به بیماران خدمت رسانی می کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر دومین دستگاه سی تی اسکن بیمارستان در مرحله راه اندازی است و بزودی زیربار پذیرش بیماران بیشتری خواهد رفت.