وجه افتراق ویروس کرونا و انفولانزا، تست ازمایشگاهی است/ روش درمان این دو بیماری متفاوت است

24.jpg - 6.69 kBدکترای ویروس شناسی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: وجه افتراق ویروس کرونا و آنفولانزا، تست آزمایشگاهی است و روش درمان این دو بیماری متفاوت است فقط در هر دو بیماری داروی ضد التهاب برای درمان ریه توصیه می شود اما پروتکل درمانی کاملا متفاوتی دارد.

دکتر سعید عامل جامه دار، در گفتگو با وب دا با بیان اینکه افرادی که واکسن کرونا و آنفلوانزا را دریافت کرده اند سعی کنند این دو واکسن همزمان با هم انجام  نشود، خاطر نشان کرد: برخی از افراد پس از ترزیق واکسن ممکن است یکسری عوارض نشان دهند به همین دلیل اگر دو واکسن همزمان تزریق شود ممکن است باعث شدت عوارض شود.

وی با اشاره به اینکه توصیه می شود اگر قرار است هر دو واکسن را دریافت کنید به فاصله یکی دو هفته انجام شود، تصریح کرد:  براساس تحقیقات انجام شده، افرادی که واکسن کرونا دریافت کرده اند، اگر  مبتلا به انفولانزا شوند ،علائم خفیف تر خواهند داشت.

دکتر عامل جامه دار با بیان اینکه توصیه می شود که در شهریور و مهرماه هر سال واکسن انفولانزا دریافت شود خاطر نشان کرد: دریافت واکسن آنفلوانزا در این دو ماه باعث می شود تا در فصولی که امکان شیوع این بیماری وجود دارد ایمنی در  بدن وجود بیاید .

وی ابراز کرد: درمان دو ویروس، کرونا و انفو لانزا باهم متفاوت است و روند دارو درمانی متفاوتی را طی می کند؛در درمان انفولانزا هم برای مراحل اولیه بیماری دارویی ضد التهاب به بیمار تجویز می شود؛ دارو ضد التهاب ویروس کرونا و انفولانزا مشترک است زیرا این دارو برای درمان ویروس نیست بلکه به طور کل داروی ضد التهاب برای درمان التهاب ریوی است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه واکسن انفلوانزا در دسترس عموم است، گفت: معمولا علائم این دو بیماری  کرونا و آنفلوانزا شبیه هم است و قابل تشخیص نیست بنابراین انچه که باعث  تفاوت بین این دو بیماری می شود انجام تست ازمایشگاهی است.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

یکشنبه, ۱۴ بهمن ۱۴۰۳