چاقی یکی از عوامل مهم تهدید کننده در 50 سال آینده است

245.jpg - 17.21 kBمتخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تغییرات در سبک و شیوه زندگی و تغییر الگوهای غذایی منجر به افزایش معضل چاقی در سطح جوامع گردیده است.

دکتر عبدالرضا نوروزی،  در گفتگو با و ب دا به مناسبت روز جهانی غذا با بیان این مطلب که در چند سال اخیر مبارزه با چاقی از برنامه های سلامت محور، در دستور کار همه متخصصین و حوزه های سلامت قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: بر اساس مطالعات صورت گرفته ، تامین فرآورده های غذایی بیشتر از نیاز در سطح جوامع  از سویی باعث چاقی و از سوی دیگر  باعث فشار مضاعف بر تامین کنندگان مواد غذایی مانند کشاورزان و دامدارن و .... گردیده است.

وی با بیان این نکته که تغذیه فعلی ما وضعیت سلامت آینده ما را شکل می دهد خاطر نشان کرد: قطعا با افزایش چاقی و عدم رعایت الگوهای غذایی و شیوه و سبک زندگی، بیماریهای مزمن در سطح جوامع افزایش خواهد یافت چه بسا که در حال حاضر با این مشکل مواجه هستیم.

رییس انجمن تغذیه خراسان رضوی یاد آور شد: پایداری غذایی از مباحث مهم و مورد بحث متخصصین تغذیه در دنیاست تا همه مردم با رعایت الگوهای غذایی و استفاده به اندازه نیاز از فرآورده های غذایی در کاهش معضل چاقی و پیشگیری از  بیماری های ناشی از چاقی و اضافه وزن  سهیم باشند.

وی ادامه داد: حدود یک هفتم جمعیت دنیا شامل کشاورزان، دامداران، فروشندگان مواد غذایی، و طباخان  در جهت تامین غذا و فرآورده های غذایی مردم دنیا در حال فعالیت هستند و درصورت عدم تعادل در مصرف مواد غذایی روند هماهنگ خدمات غذایی شامل تولید و توزیع با عث اختلال خواهد شد.

شعار روز جهانی غذا با موضوع:  وضعیت غذایی حال حاضر ما سلامت ما را در آینده شکل می دهد بصورت جهانی اطلاع رسانی گردیده است تا همه مردم با فراگیری و رعایت الگوهای تغذیه، نقش مهمی در پیشگیری از چاقی و بیماری های مزمن، و ترویج ورزش و تحرک کافی در برنامه های روزانه ایفاء نمایند.

خبرنگار: ابوالفضل امتحانی


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۴۰۳