جذب حمایت های مادی و معنوی در حوزه تحقیق و  پژوهش از اولویت های پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد  است

288.jpg - 8.38 kB سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب حمایت های مادی و معنوی جهت حوزه تحقیق و  پژوهش را از اولویت های این معاونت عنوان کرد و گفت: با توجه به زیر ساخت های بسیار مهم ایجاد شده از گذشته و ظرفیت ها و پتانسیل های موجود تلاش خواهیم کرد جایگاه و رتبه تحقیق و پژوهش دانشگاه را در سطح کشور ارتقاء داده و برای رسیدن به این مطلوب از کلیه پتانسیل ها و ظرفیت های موجود استفاده خواهیم کرد .

دکتر مجید غیور مبرهن با بیان اینکه رییس دانشگاه خود فردی آموزشی و پژوهشی هستند که کاملا با مقوله پژوهش آشنایی دارند خاطر نشان کرد: در جلساتی که با رییس دانشگاه و معاون توسعه مدیریت و منابع داشتیم در خصوص جذب منابع مالی اختصاصی و اختصاص ردیف های بودجه خاص پژوهشی بحث و تبادل نظر شد و مقرر گردید تا منابع تثبیت شده ای برای پژوهش اختصاص داده شود تا دیگر نگران مسائل مالی در این حوزه نباشیم .

وی با تاکید بر لزوم جذب منابع مادی خارج از دانشگاه جهت حوزه پژوهش بیان نمود:  با اتخاذ رویکردهای جدید، تلاش خواهیم کرد تا با اخذ ردیف های بودجه مستقل برای معاونت پژوهشی و پروژه هایی نظیر  سه پژوهشکده مصوب، مرکز یونسکو، پارک علم وفناوری ، مراکز تحقیقاتی ،توجه مسئولین و سیاستگذاران را به پژوهش بعنوان یک شاخص اصلی پیشرفت و توسعه ی کشور جلب نماییم.

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارتقا سطح کیفی و کمی کارهای علمی و پژوهشی را یکی از دغدغه های اصلی خود عنوان نمود و افزود : باید بستر مناسب جهت حضور پر رنگ تر اعضای هیات علمی بالینی در حوزه پژوهش فراهم شود به همین منظوربا تعریف پروژه ها  و طرح های کلان ، حمایت و تقویت اعضای هیات علمی توانمند ، هدفمند کردن پایان نامه ها، جذب بیشتر پژوهشگر پسا دکتری و دستیار پژوهشی ، جذب اعضای هیأت علمی جوان و شایسته  دانشگاه را به سمت فعالیت و پویایی بیشتر سوق خواهیم داد .

دکتر غیور مبرهن با اشاره به  اهمیت توسعه و حمایت از مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان اظهار داشت: در طی چند سال گذشته تعداد شرکت های دانش بنیان مستقر در پژوهشکده بوعلی بطور چشمگیری افزایش یافته است که با تکمیل ساختمان جدید پژوهشگاه ، فضای پژوهشکده را به پارک علم و فناوری اختصاص خواهیم داد و صندوق سلامت ثامن را تشویق خواهیم کرد با تخصیص بخشی از بودجه خود به ایشان در جهت تقویت و  گسترش مراکز رشد ، شرکتهای دانش بنیان، مراکز استارتاپ و شتابدهنده ها اقدام نماید.

دکتر مجید غیور یکی از مهمترین اهداف خود را رشد و توسعه  فعالیت ها و ارتباطات بین المللی و سرمایه گذاری برای گسترش ارتباطات بین المللی  ضروری دانست و خاطر نشان کرد : دانشگاه در افزایش سطح ارتباطات بین المللی با کشورهای همسایه و کشورهای پیشرفته سود کلان خواهد برد ، متاسفانه سطح ارتباطات بین المللی ما بسیار محدود هست در حالیکه دانشگاه های کوچکتر از ما جلسات متعدد با کشورهای دیگر برگزار می کنند و از آن آوردهای بسیاری را نصیب دانشگاه خود می کنند . ما باید با NGO ها ، سازمان جهانی بهداشت،  یونسکو ، ... در اوج ارتباط وهمکاری بوده و تعاملاتی در سطح بالاتری را با ایشان داشته باشیم. توسعه همکاری های علمی بین المللی،طرح های پژوهشی مشترک با دیگر کشورها، ایجاد تسهیلات و اعطای امتیاز بیشتر به فعالیت‌های پژوهشی بین المللی ، افزایش جذب دانشجویان غیرایرانی، بورسیه های تحصیلی ، فرصت های مطالعاتی بیشتر، تبادل استاد و دانشجو ، استقبال و بهره مندی از ظرفیت نخبگان و دانشمندان سایر کشور ها و ایرانیان مقیم خارج  جزو برنامه هایی است که انشالله با همکاری و هماهنگی با سایر معاونت ها وروسای دانشکده ها ، پژوهشگاه، پارک علم و فناوری ، مرکز یونسکو ،.. می توانیم بستر سازی کنیم .

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار امیدواری نمود : با یاری وحمایت ، تلاش و همت تمامی اساتید، اعضای هیأت علمی ،دانشجویان و کارکنان  و انگیزه مضاعف بتوان از سد مشکلات متعدد عبور نموده و به جایگاه مطلوب و در شأن دانشگاه علوم پزشکی مشهد دست پیدا کنیم .

خبرنگار: مریم توکلی


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۴۰۳