ایجاد فضای هم افزایی میان رسانه ها در راستای ارتقاء فرهنگ سلامت جامعه از اهداف اصلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است
- بازدید: 202
سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ایجاد فضای هم افزایی میان رسانه های گروهی در راستای ارتقاء فرهنگ سلامت جامعه را از اهداف اصلی این دانشگاه عنوان کرد و گفت: به طور حتم پاسخگویی به رسانه ها برای دستیابی به این هدف، امری مهم است و تلاش می شود ریل گذاری مناسبی در این مسیر صورت گیرد.
به گزارش وب دا، دکتر محمد پهلوان کاشی در نشست با مدیران رسانه های گروهی استان خراسان رضوی با بیان اینکه در شرایط پاندمی کرونا، اخبار حوزه سلامت اهمیت بیشتری پیدا کرده است خاطر نشان کرد: روابط عمومی دانشگاه، حلقه اتصال میان متولیان سلامت و رسانه های گروهی است و به طور حتم شکل گیری ارتباط مناسب میان این دو مجموعه می تواند پاسخگوی نیاز مردم و افکار عمومی باشد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر اطلاع رسانی دقیق و اقناع سازی مردم برای مشارکت در برنامه واکسیناسیون مهمترین دغدغه حوزه سلامت محسوب می شود تصریح کرد: بر اساس بررسی های انجام شده میزان مشارکت گروه های سنی بالای 55 سال در دز اول بالای 90 درصد و در دز دوم بالای 73 درصد است و این در حالی است که با کاهش سن گروه های هدف، میزان مشارکت کاهش می یابد و این امر به دلیل هجمه های رسانه ای در فضای مجازی است که با افزایش و شدت تبلیغات نادرست میزان مشارکت نیز کاهش یافته است.
سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اهمیت واکسیناسیون و پوشش گروه های هدف اظهار کرد: بر اساس بررسی های انجام شده در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تعداد افراد فوت شده که هر دو دز واکسن را دریافت کرده اند تنها سه درصد است و این در حالی است که بزرگ نمایی برخی از رسانه ها در فضای مجازی در این خصوص به گونه ای است که در صورت فوت یک فرد واکسینه شده به علت کرونا، به طور کل واکسن را زیر سوال می برند و در این راستا تبلیغات نادرستی در حال انجام است.
دکتر پهلوان کاشی افزود: یک ماه پیش از وقوع موج پنجم کرونا، واکسیناسیون هر دو دز کادر بهداشت و درمان تکمیل شد و این امر موجب شد در این پیک، هیچ فوتی از کادر بهداشت و درمان گزارش نشود که این موضوع اهمیت واکسیناسیون را بیش از پیش نشان می دهد.
وی با بیان اینکه تا کنون 4 میلیون و 600 هزار دز واکسن در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تزریق شده است خاطر نشان کرد: از این تعداد بیش از سه میلیون و 66 هزار نفر معادل76 درصد بالای 18 سال و 75 درصد بالای 12 سال دز اول واکسن و یک میلیون و 551 هزار نفر معادل 42 درصد افراد بالای 18 سال و 37 درصد افراد بالای 12 سال دز دوم واکسن را دریافت کردند.
سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: همچنین بیش از یک هزار نفر نیز تا کنون دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
دکتر پهلوان با بیان اینکه در روزهای اخیر، روند کاهشی بیماران بستری متوقف شده است و به طور محسوس تعداد بیماران سرپایی نیز افزایش یافته است خاطر نشان کرد: با توجه به احتمال مواجهه با پیک ششم کرونا، لازم است با همکاری رسانه های گروهی و اقناع سازی افکار عمومی، میزان مشارکت گروه های هدف را در برنامه واکسیناسیون افزایش داد.