استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد: تزریق واکسن کرونا منع و محدودیتی برای باردار شدن بانوان ندارد

00049.jpg - 6.62 kBاستاد گروه زنان و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تزریق واکسن کرونا به بانوان منعی برای باردار شدن آنان ایجاد نمی‌کند و افرادی که تمایل به بارداری دارند می‌توانند این کار را بدون محدودیت زمانی انجام دهند.

دکتر فاطمه تارا در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: بر اساس تحقیقات و بررسی‌های صورت گرفته و تأیید کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا تزریق واکسن کرونا به بانوان منع و محدودیتی برای باردار شدن آنان ایجاد نمی‌کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: مصرف انواع واکسن‌های تأیید شده برای تمامی بانوان و آقایان بلامانع است، اما برای مادران باردار توصیه ما دریافت واکسن سینوفارم است، واکسنی که سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تزریق آن رابه برای مادران باردار تأیید کرده است.

دکتر تارا با اشاره به اینکه واکسن سینوفارم از آن جهت مناسب مادر باردار بوده که ویروس کشته‌ است، بیان کرد: تزریق واکسن سینوفارم ضرری برای مادر ندارد و به مادران باردار توصیه می‌کنیم که بعد از زمان اتمام 3 ‌ماهه اول بارداری دریافت کنند.

وی خاطرنشان کرد: واکسن سینوفارم حاوی ویروس غیرفعال بوده و برای مادران باردار خطر و قابلیت ایجاد بیماری ندارد، اینکه عنوان می‌شود واکسن با عبور از جفت به جنین صدمه می‌زند نه تنها مطلب درستی نیست، بلکه تزریق واکسن 80 درصد از ابتلا به بیماری و بستری شدن مادران باردار جلوگیری می‌کند که نکته‌ای بسیار ارزشمند در حفظ سلامت مادر و جنین است.

استاد گروه زنان و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: به مادرانی که شرایط واکسیناسیون دارند توصیه می‌کنیم این کار را انجام دهند، چرا که واکسن می‌تواند پادتن ایجاد کند و این پادتن از جفت رد می‌شود و به جنین می‌رسد و در نتیجه نوزاد ایمنی به دنیا می‌آید، ضمن اینکه بعد از زایمان هم پادتن از سطح شیر رد می‌شود و شیر مادر کمک می‌کند تا نوزاد دچار بیماری نشود.

 

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۴۰۳