اجرای پژوهش های کاربردی در حوزه تغذیه از مهمترین اهداف مرکز بین المللی علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی است
- بازدید: 76
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: اجرای پژوهش های کاربردی در حوزه تغذیه از مهمترین اهداف مرکز بین المللی علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی است.
به گزارش وب دا، دکتر محمد علی کیانی در مراسم افتتاح مرکز بین المللی یونسکو با بیان اینکه در حال حاضر بهبودکیفیت تغذیه به ویژه در میان کودکان و نوجوانان از مهمترین موضوعاتی است که به دلیل ارتباط مستقیم با سلامت باید به آن توجه شود خاطر نشان کرد: با راه اندازی این مرکز در دانشگاه علوم پزشکی مشهد می توان با اجرای برنامه های پژوهشی و کاربردی شرایط تغذیه را در منطقه بهبود و ارتقاء داد.
وی با بیان اینکه مرکز بین المللی یونسکو در حوزه علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت می کند و زمینه راه اندازی آن طی سال های گذشته پایه گذاری شده است تصریح کرد: این مرکز می تواند در توسعه ارتباطات بین المللی و آموزش پزشکی نقش موثری را ایفا کند و جایگاه این دانشگاه را بیش از پیش در میان کشورهای منطقه و جهان ارتقاء دهد.
امنیت و ایمنی غذایی باید باجدیت به آن پرداخته شود
معاون امور دانشگاه های اداره کل امور بین الملل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست با بیان اینکه بحث علوم و فناوری های نوین در حوزه غذا و تغذیه به ویژه امنیت و ایمنی غذایی باید با جدیت به آن پرداخته شود خاطر نشان کرد: بدیهی است که با ایجاد مراکز بین المللی ضمن تبادل تجربیات از علوم و فناوری سایر کشورها نیز می توان بهره برد.
دکتر محمد امیر امیرخانی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از دانشگاه های موفق در سطح کشور است و با راه اندازی مرکز بین المللی علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی می توان شاهد گسترش ارتباط علمی و آموزشی با سایر کشورها بود تصریح کرد: در موضوع شهر بدون دخانیات نیز دانشگاه علوم پزشکی مشهد می تواند در کسب تجربیات سایر کشورهای موفق در این زمینه پیشگام باشد.
وی با بیان اینکه عرصه همکاری های بین المللی، حوزه بسیار وسیعی است و کشورمان در تلاش است در تمامی عرصه ها از جمله آموزش پزشکی، تحقیاقت و فناوری، بهداشت و درمان، صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی در تراز بین المللی عمل نماید خاطر نشان کرد: بر این اساس می توان ضمن انتقال توانمندی ها به سایر کشورها به ویژه کشورهای اسلامی ایفای نقش موثری در سطح منطقه داشته باشیم.
معاون امور دانشگاه های اداره کل امور بین الملل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت سازمان های بین المللی به شکل هدفمند تصریح کرد: می توان با دقت و درایت انچه که برای کشورمان مورد نیاز است بر اساس اسناد بالادستی از ظرفیت ها به درستی استفاده نمود و در این میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی سال های گذشته گام های بسیار خوبی برداشته است و امیدواریم این روند با قوت و قدرت ادامه پیدا کند.
با درایت و تلاش می توان نام ایران را بلند آوازه کرد
دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو ایران نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای راه اندازی مرکز بین المللی علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت های موجود در کشورمان، عرصه های بین الملل جولانگاه تلاش ایران است تا بتوانند نام ایران و فرهنگ اسلام و ایران را بلند آوازه کنند.
دکتر حجت اله ایوبی با بیان اینکه علم پزشکی یکی از قدرت های نرم جمهوری اسلامی ایران است که می توان در عرصه های بین المللی از آن به شکل مناسبی استفاده کرد خاطر کرد: در دو سال گذشته با افتخار نام دانشگاه جندی شاپور که آوازه اصلی آن پزشکی است در فهرست یونسکو به عنوان قدیمی ترین دانشگاه جهان به ثبت رسید.
وی با بیان اینکه نزدیک به 600 سال قبل از دانشگاه سوربون کشورمان پزشکانی داشت که دارای منشور اخلاقی بودند و این امر موجب فخر و افتخار است تصریح کرد: خوشبختانه امروز نیز علم پزشکی کشورمان یکی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و پزشکان ایرانی نیز از نام آورترین پزشکان جهان محسوب می شوند.
دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو ایران با بیان اینکه مجوز راه اندازی مرکز بین المللی علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی با تلاش ده ساله با پیشتوانه علم و دانش پزشکی کشورمان در یک رقابت بین المللی از سازمان یونسکو دریافت شد خاطر نشان کرد: ریاست این مرکز به طور کامل توسط ایران اداره می شود و با راه اندازی این مرکز می توان ضمن انتقال دانش و تجربه علم پزشکی کشورمان از دانش و تجربه سایر کشورها استفاده نمود .
وی تصریح کرد: باید بزرگتری و سرآمدی کشورمان را به سایر کشورهای منطقه نشان دهیم و ایجاد این مرکز در این حوزه می تواند تاثیر گذار باشد.