ارائه خدمات به بیش از هفت هزار نفر در سلامتکده های طب سنتی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

99.jpg - 5.63 kBرییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون به بیش از هفت هزار و 500 نفر از مراجعین به سلامت کده های زیر پوشش این دانشکده خدمات رسانی شده است.

دکتر مهدی یوسفی با بیان اینکه به همت دانشکده طب سنتی  مراکز درمانی اکادمیک با الگوی مشارکتی در قالب سلامتکده در مشهد راه اندازی شده و خدمات نسبتا گسترده ای به مردم عرضه می کند، گفت: در سال جاری به طور متوسط ماهانه هزار و 517 مراجعه کننده به سلامتکده ها داشتیم که به طور میانگین برای 422 نفرآنها اعمال یداوی اعم از حجامت، بادکش و زالو و ماساژ و ... انجام شده است.  

وی با اشاره به اینکه از اوایل بهمن ماه سال گذشته نیز یک سلامتکده به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافته است که در 7 ماه اول امسال حدود 9 هزارو 800 مورد تست پی سی ار و رپید از بیماران مشکوک به کرونا گرفته شده است تصریح کرد: از این جمعیت 3 هزار و 300 نفر نیازمند دستورات دارویی پزشک شدند و برای آنها تدابیر درمانی و تغذیه ای تجویز شد.

رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه دانشکده طب سنتی مشهد به دلیل ارایه خدمات درمانی آکادمیک در جشنواره ملی طب ایرانی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است خاطر نشان کرد: در 8 سال گذشته در سطح کشور یکسری برنامه ریزی هایی انجام شد تا طب ایرانی یک جشنواره مستقل و اختصاصی داشته باشد که در آن فعالیت افراد حقیقی و حقوفی مرتبط با طب ایرانی از جمله دانشکده ها و گروه های طب ایرانی در دانشگاههای مختلف رصد شوند . 

وی با بیان اینکه این جشنواره هر چند سال یکبار گروه ها ، افراد و دانشکده های مطرح را شناسایی و معرفی می کند، گفت: تا کنون سه دوره از این جشنواره برگزار شده است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جشنواره سوم موفق به کسب رتبه نخست شد.

 

 

 

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

سه شنبه, ۱۶ بهمن ۱۴۰۳