تکمیل واکسیناسیون و دریافت دوز سوم یکی از راهکارهای کارآمد برای پیشگیری از همه گیری شدید کرونا است

48.jpg - 5.56 kBدبیر قرارگاه مدیریت کرونا در استان خراسان رضوی اظهار کرد: تکمیل واکسیناسیون و دریافت دوز سوم یکی از اصلی ترین موارد پیشگیری از همه گیری شدید بیماری کروناست که در دستور کار قرارگاه قرار گرفته است.

دکتر علی اصغر انجیدنی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه این روزها شاهد آن هستیم که در تمام کشور موارد شناسایی شده سویه اومیکرون افزایش چشمگیری یافته است و کم کم سویه اومیکرون به عنوان سویه غالب مبتلایان به بیماری کرونا شناخته می شود،خاطر نشان کرد: این اتفاق زنگ خطری برای همه ماست، چراکه بیانگر این موضوع است که پیک ششم با سویه اومیکرون از هر زمانی به ما نزدیکتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: براین اساس در قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد همزمان با هماهنگی تمام قرارگاه های دانشگاه های استان تلاش نمودیم که ضمن ایجاد و کسب آمادگی لازم برای موج احتمالی بعدی، اقداماتی که نیاز است به فوریت انجام گیرد از جمله بحث واکسیناسیون؛ که به عنوان اصلی ترین مورد در پیشگیری همه گیری شدید می باشد؛ دریافت دوز سوم و تشویق به افرادی که هنوز دوز اول و دوم خود را دریافت نکردند برای امر واکسیناسیون از جمله این اقدامات است.

دکتر انجیدنی با بیان اینکه تاکید بیشتر براین است که مردم دوز سوم واکسن خود را دریافت کنند؛ زیرا متوسط دریافت دوز سوم حدود 20 درصد است و باید این آمار افزایش یابد، افزود: با توجه به اینکه سویه اومیکرون بسیار مسری است؛ تاکید بر رعایت پروتکل بهداشتی و عدم حضور در تجمعات و دورهمی، نیز یکی دیگر از موارد مورد تاکید در حوزه پیشگیری است.

وی افزود: استفاده از ماسک و تهویه مناسب فضاهای سرپوشیده از موارد تاکیدی در نظارت توسط بازرسان بهداشتی است که به این موضوعات به ویژه در مدارس توجه ویژه ای می شود تا معلمین و کارکنان مدرسه حتما واکسن زده باشند و دانش آموزان بالای 12 سال واکسن خود را دریافت کرده باشند.

دکتر انجیدنی اظهار کرد: فعالیت مهدهای کودک مشروط براین است که مربیان مهد و والدین کودکان واکسن زده باشند؛ امیدواریم با انجام اقدامات لازم، مانع ورود به موج ششم شویم و یا اگر موجی اتفاق افتاد کم دامنه باشد که این امر با تکمیل واکسیناسیون و رعایت پروتکل ها رخ می دهد.

 وی با اشاره به اینکه در خصوص سایر موارد از جمله مدیریت تخت ها مشکلی در حال حاضر وجود ندارد و شرایط اکسیژن مراکز درمانی هم شرایط خوبی دارد، گفت:  دارو ها و سایر ملزومات مصرفی تهیه و تدارک دیده شده و در خصوص تست های ازمایشگاهی برای زمان پیک هم اقدامات لازم انجام شده وکیت های آزمایشگاهی به اندازه کافی خریداری شده است.

دکتر انجیدنی با اشاره به اینکه تمام تلاش همکاران ما در قرارگاه مدیریت کرونا که به صورت شبانه روزی در محل قرارگاه حضور دارند، ضمن آمادگی لازم، جلوگیری از پیک بعدی است، گفت: همکاران ما تلاش می کنند که با دانشگاه های استان هماهنگ باشند تا امور به صورت یکپارچه و منظم در همه استان رصد شود از جمله اینکه پروتکل های درمانی برای همه مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیر دولتی طراحی مجدد و مصوب شد و براساس سویه اومیکرون بازنگری شد تا به صورت یکپارچه پروتکل درمان و ارجاع انجام شود.

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳