تقویت برنامه سطح بندی و نظام ارجاع در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد/ آمادگی معاونت درمان برای خدمات رسانی به بیماران

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تمامی حوزه های این معاونت برای خدمات رسانی به بیماران در آمادگی کامل هستند اظهار کرد: تقویت برنامه سطح بندی و نظام ارجاع به منظور خدمات رسانی در سطوح یک و دو به بیماران و جلوگیری از ازدحام بیمارستان  ها در اولویت برنامه های این معاونت قرار گرفته است.

دکتر شاپور بدیعی در نشست آمادگی موج ششم کرونا که با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد و معاونین این دانشگاه برگزار شد با تاکید بر اهمیت آماده باش درمانگاه های شهرستان مشهد گفت: با توجه به شرایط خاص اومیکرون، برنامه سطح بندی و نظام ارجاع به طور جدی اجرایی خواهد شد تا بتوان خدمات را در سطوح یک و دو به بیماران ارائه داد و  از بروز ازدحام اورژانس بیمارستان ها جلوگیری نمود.

وی با تاکید بر  افزایش کیفیت خدمات رسانی به بیماران تنفسی در درمانگاه های سطح یک و دو تصریح کرد: در این راستا برنامه  های نظارتی محسوس و نامحسوس در درمانگاه های سطح شهر گسترش یافته است تا از کیفیت خدمت رسانی به بیماران تنفسی در شرایط مطلوب اطمینان حاصل شود و درمانگاه ها ملزم به رعایت دستورالعمل های مربوط به بیماران تنفسی باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر گسترش برنامه های اطلاع رسانی در معرفی مراکز سطح یک و دو به مردم  افزود: با همکاری خوب مدیریت روابط عمومی کلیه مراکز درمانی در سامانه نشان و بلد مشخص شده اند که مردم می توانند از آن استفاده نمایند.

دکتر بدیعی در خصوص آمادگی کامل پرسنل بیان نمود: سیاست معاونت درمان این است که پرسنل درمان نیز کمترین آسیب را در صورت ورود به پیک داشته باشند لذا پیگیری واکسیناسیون کامل کلیه پرسنل،اعلام تعیین برنامه شیفت پیش فرض و برگزاری دوره های آموزشی مجدد از جمله اهم اقدامات در این زمینه بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به سیستم مدیریت تخت برنامه ریزی شده بیان کرد: به کلیه بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی ابلاغ کرده ایم که 30 درصد ظرفیت تخت های پلاک دار شده کووید را خالی نگه دارند و در این زمینه می توانند از تعداد بستری های الکتیو بکاهند.

دکتر بدیعی در خصوص تریاژ و هدایت مناسب بیماران تنفسی در اورژانس بیمارستان های ریفرال اذعان کرد: کلینیک های حاد تنفسی به ویژه در بیمارستان های ریفرال راه اندازی شده اند که این امر ضمن افزایش کیفی خدمات، می تواند از شیوع بیماری جلوگیری نماید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کنترل و پایش روزانه اکسیژن در بیمارستان ها و نصب نرم افزار مربوطه، بازسازی تجهیزات سرمایه ای و مصرفی، نظام مند کردن مراقبت در منزل، راه اندازی سامانه پیگیری بیماران تنفسی بعد از ترخیص و آموزش عملی کادر درمان با به روز ترین پروتکل ها را از جمله اقدامات کلیدی معاونت درمان جهت مقابله با پیک ششم برشمرد.

دکتر بدیعی در مورد آماده تر کردن بیمارستان ها جهت مقابله با کووید گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده مقرر کردیم که در بیمارستان ها کمیته کنترل عفونت،کمیته اورژانس، کمیته مرگ و میر و کمیته ترخیص با فعالیت پویاتر و بیشتری جهت آمادگی فعالیت نماید.

دکتر شاپور بدیعی در پایان ابراز امیدواری کرد: با برنامه ریزی های انجام شده در صورت ورود به پیک بتوانیم بهترین عملکرد را ایفا نماییم.

264.jpg - 79.73 kB

265.jpg - 75.49 kB

خبرنگار: صیقلیان 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳