بررسی و پایش سیستم های تصویر برداری و دستگاه های تنفسی و کمک تنفسی مراکز درمانی
- بازدید: 78
سرپرست مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: پس از فرو نشستن موج پنجم کرونا و کاهش تعداد بیماران بستری کرونا در مراکز درمانی ، مدیریت تامین و نگهداشت تجهیزات پزشکی نسبت به بررسی وضعیت تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی مخصوصا تجهیزاتی که برای بیماران کرونایی مورد نیاز است، اقدام کرد.
مهندس عباس ایزدی ، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه اقدامات مدیریت تامین و نگهداشت تجهیزات پزشکی دانشگاه برای موج ششم کرونا در سه محور ، بررسی وضعیت دستگاه های تصویر برداری، اکسیژن ، تنفسی و کمک تنفسی خلاصه می شود، گفت: ابتدا سیستم های اکسیژن مراکز درمانی شامل کپسول هایی سانترال و کپسول های ذخیره و مخازن اکسیژن مایع بررسی شد، زیرا در 5 موج قبلی، بار کاری این دستگاه ها بسیار بالابوده لذا لازم بود که یکسری مواردی در این سیستم ها اصلاح شود و آمادگی دستگاه ها برای ارائه خدمت بررسی شود.
وی ادامه داد: مواردی که سیستم های اکسیژن دچار مشکل بودند، شناسایی شده و بسیاری از آنها با هماهنگی معاونت توسعه رفع اشکال شد؛ زیرا اعتبارات لازم برای بحث اصلاحات و تعمیرات روی دستگاه های اکسیژن ساز، از سوی معاونت توسعه پشتیبانی شد.
ایزدی با بیان اینکه محور بعدی پایش، دستگاه های تصویر برداری بود که در پیک های قبلی از آنها استفاده زیادی شده بود، گفت: دستگاه های رادیوگرافی و سی تی اسکن دارای نقص فنی، نیز کاملا شناسایی شدند و نسبت به رفع آنها اقدام شد؛ علاوه براین برای مراکزی که نیاز بود سعی شد که اعتبارات لازم دریافت شود تا بتوانیم دستگاه های جدید را خریداری کنیم که از آن جمله می توان به دستگاه سی تی اسکن بیمارستان شهید کامیاب اشاره کرد که در حال حاضر مراحل نصب و راه اندازی خود را سپری می کند.
وی با اشاره به اینکه محور بعدی پایش دستگاه های تنفسی و کمک تنفسی بود، بیان کرد: تمام دستگاههای تنفسی و کمک تنفسی موجود شناسایی شد و مواردی که نیاز به تعمیر داشتند اقدامات لازم برای آنها انجام شد، علاوه براین برای مراکز درمانی که نیاز به دستگاه های کمک تنفسی بیشتری دارند، نامه نگاریهای لازم با وزارت بهداشت انجام شد.
وی ادامه داد: تعداد 2200 تخت عادی و 460 تخت ویژه ، به عنوان تخت نشانه دار برای موج احتمالی بعدی کرونا در نظر گرفته شده است که این تخت ها از نظر وضعیت اکسیژن نیز بررسی شدند .