تدوین راهنمای مسیر ارجاع بیماران مبتلا به علائم کووید-19 در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

0056.jpg - 14.31 kBمعاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تدوین راهنمای (فلوچارت) مسیر ارجاع بیماران مبتلا به علائم کووید-19 بر اساس آخرین دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت خبر داد.

دکتر مهدی قلیان در گفتگو با وب دا اظهار کرد: بر اساس این راهنما، علائم بیماران مشکوک به کووید-19 در مراحل خفیف، متوسط، شدید و روش های مواجهه با هر گروه از بیماران تدوین شده است.

وی خاطر نشان کرد: بر اساس این راهنما در صورتی که بیمار دچار علائم خفیف باشد (تب، سرفه، بدن درد، گلو درد، ضعف)بشرط نداشتن بیماری زمینه ای در منزل استراحت نموده و در صورت شدت علائم به مراکز خدمات جامع سلامت 16 ساعته یا درمانگاه  مراجعه می نماید و در صورت نیاز از طریق این مراکز به سطوح بعدی ارجاع می شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در صورت اینکه بیمار علائم متوسط همچون (تب، سرفه، بدن درد، به همراه تنگی نفس یا افزایش تعداد تنفس ) را داشت به مراکز تخصصی منتخب سطح دو ارجاع می شود.

وی افزود: همچنین بیمارانی که در مرحله شدید قرار دارند و دارای علائمی همچون( تب، سرفه، بدن درد به همراه تنگی نفس شدید و یا کاهش سطح هوشیاری) هستند ضمن تماس با اورژانس 115 به اورژانس بیمارستان های امام رضا(ع)، شهید هاشمی نژاد و فارابی انتقال می یابند.

دکتر قلیان تاکید کرد: همچنین مراقبت های پس از ابتلا به بیماری کووید-19 نیز از طریق مراکز خدمات جامع سلامت و دفاتر پرستاری صورت می گیرد.

وی افزود: بر اساس این راهنما، بانوان باردار در صورت ابتلا به کووید-19 به مراکز خدمات جامع سلامت مربوطه برای ویزیت ارجاع می شوند و درصورت دارا بودن علائم زایمان به اورژانس عدالتیان انتقال می یابند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: مردم در صورت بروز هر گونه علامت مشکوک به کرونا، پیش از هر اقدامی برای اطلاع بیشتر با سامانه 191 تماس بگیرند.

مخاطبان برای دریافت راهنما می توانند به اینجا مراجعه کنند.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳