رعایت دستورالعمل های بهداشتی از وقوع غم های بزرگتر برای مردم جلوگیری میکند

004.jpg - 18.92 kBدبیر شورای صنفی کل دستیاران و دانشجویانphd دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در شرایط عود بیماری شاهد صحنه های دلخراشی از جان دادن هموطنان بودیم که اگر دستورالعمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به خوبی رعایت می شد از ضایعه ها و غم های بزرگتر برای مردم جلوگیری می شد بنابراین مردم نباید خستگی را بهانه ای برای عدم پروتکل های بهداشتی بدانند زیرا سلامتی عزیزانشان با عدم رعایت قوانین بهداشتی به خطر می افتد.

دکتر پور افضلی در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه تیم درمان و گروه بیهوشی از اسفندماه درگیر کرونا شده است که در ابتدا بخش مراقبت های ویژه پشتیبان و قلب باز، فعالیت می کردند و در مرحله بعدی در بخش مراقبت ویژه پیشرفته جراحی و جنرال رزیدنت ها در گروه بیهوشی به بیماران بدحال کرونایی ارائه خدمت می کنند، ابراز کرد: علاوه بر آی سی یو ها،  اتاق عمل بیماران کرونایی را نیز گروه بیهوشی پوشش می دهد و همه عمل های جراحی بیماران کرونایی به این اتاق عمل منتقل می شود .

وی با بیان اینکه وقتی بیماری وارد بخش آی سی یو می شود پزشک متخصص بیهوشی و فوریت های پزشکی تمام  اقدامات درمانی را برای بیمار کرونایی انجام می دهد، اظهار کرد:  البته بیمارانی که به ای سی یو ارجاع داده می شوند بیماران بدحالی هستند که مراقبت های پیچیده ای نیاز دارند و کرونا بسیاری از اعضای آنها را درگیر کرده است.

دکتر پور افضلی با اشاره به اینکه کرونا به مرور بر روی قلب، کلیه ، کبد و ریه تاثیرگذار است، ادامه داد: در هر صورت مدیریت این بیماران سخت است و مراقبت شبانه روزی نیاز دارند آن هم در شرایط سخت فعلی وبا لباس و تجهیزات حفاظتی واقعا کار برای تیم درمان مشکل می شود.

رزیدنت گروه بیهوشی با بیان اینکه اگر این شرایط ادامه دار شود و  باز هم یک پیک دیگری داشته باشیم فشار وسختی کار باعث فرسایش تیم درمان می شود و به همین منوال باعث کاهش کیفیت خدمت رسانی می شود که در نهایت مردم متضرر می شوند، عنوان کرد:کار با بیماران کرونایی بدحال زمینه ابتلا سایرین را به کرونا فراهم می کند در حیطه کاری ما نیز از مجموع تیم مراقبت های ویژه سه یا چهار نفر مبتلا نشدند اما مابقی نیروها درگیر شدند.

وی گفت: در پیک اول شیوع کرونا بیشتر بیماران بستری در آی سی یو سالمندان بودند اما در پیک دوم براساس مشاهدات تجربی، جوانان و میانسالان آقا که برای کسب معاش خود به بیرون از منزل رفته بودند درگیر کرونا پیشرفته شدند و متاسفانه تعدادی از آنها نیز جان باختند.

دکتر پور افضلی بیان کرد: باتوجه به اینکه در حال حاضر تعداد مبتلایان به کرونا کاهش یافته است اما در حوزه کاری ما در آی سی یو تغییری به وجود نیامده زیرا مدت زمان ماندگاری بیماران در ای سی یو افزایش یافته است و  تنها بعد خوشحال کننده این قضیه این است که بیماران بدحالی که  در دو روز اول از دنیا می رفتند کاهش پیدا کردند اما حجم کاری تیم بیهوشی و مراقبت های ویژه کاهشی نداشته است.

رزیدنت سال چهارم بیهوشی و مراقبت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: در دوره دوم عود بیماری کرونا ، سایر رشته های دانشگاهی که با موضوع کرونا غیر مرتبط بودند به یاری چهار گروه اصلی بیهوشی، عفونی، داخلی و طب اورژانس آمدند که این حرکت انسان دوستانه آنها قابل تقدیر و تشکر است.

دبیر شورای صنفی کل دستیاران و دانشجویانphd دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: رشته های غیر مرتبط مانند پزشکی اجتماعی، پوست ، چشم و... در این عرصه به یاری چهار گروه اصلی آمدند که باعث شد تیم درمانی بتواند خدمات خوبی را به بیماران ارائه دهد.

وی با اشاره به اینکه در دوران شیوع کرونا نگرانی اصلی از خستگی و فرسودگی کادر درمان است، از همین رو مردم باید تلاش کنند تا با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی میزان شیوع کرونا را کاهش دهند، اظهار کرد: درست است که ندیدن پدر ومادر آن هم برای چند ماه بسیار سخت است اما دیدن آنها بر روی تخت بیمارستان به مراتب سخت تر است .

وی گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی می تواند از ضایعه های بزرگتر و غم های بزرگتر جلوگیری کند و باعث رفع خستگی کادر درمان نیز می شود.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳