ساخت پژوهشگاه جامع سلامت، اقدامی شاخص در حیطه پژوهشی است
- بازدید: 148
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد از پروژه در حال ساخت پژوهشگاه بازدید و روند پیشرفت آن را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.
به گزارش وب دا، دکتر محسن موهبتی در این بازدید که معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مدیر فنی دانشگاه نیز حضور داشتند با بیان اینکه ساخت پژوهشگاه جامع سلامت یک کار شاخص در حیطه پژوهشی است ،با ابراز خرسندی از توانمندی های علمی و پتانسیل موجود در پژوهشگاه، آن را به لحاظ کیفی در شرق کشور بی نظیر دانست.
وی خاطر نشان کرد: ساخت این پژوهشگاه به منظور پاسخگویی به نیازهای حال و آینده پژوهش تقریبا در سطح کشور جزو کارهای بی نظیر می باشد و قطعا می تواند نقطه عطفی در بهبود مسیر تحقیق و پژوهش در کشور باشد و دانشگاه علوم پزشکی مشهد با این کار قدم های ترقی ، پیشرفت و توسعه را روز به روز سریعتر برخواهد داشت.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تحریم های موجود و شرایط سخت اقتصادی که کشور به آن دچار است اجرای این طرح را اقدامی جهادی عنوان و اظهار امیدواری کرد: بتوانیم با حمایت بیش از پیش مسئولان دانشگاه، در آینده ای نزدیک این مرکز را به بهره وری کامل رسانده و شاهد نتایج خوب و تاثیرات درخشان آن در جامعه باشیم .
دکتر موهبتی گفت: در حال حاضر با کمبود فضای فیزیکی برای شرکت های دانش بنیان در فضای پژوهشکده بوعلی مواجه هستیم و امیدواریم با راه اندازی پژوهشگاه و انتقال مراکز تحقیقات به ساختمان جدید، فضای فناوری مناسب در پارک علم و فناوری ایجاد خواهد شد.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: به طور قطع، پژوهش یک امر رو به رشد است و ساخت این پروژۀ عظیم در فضایی مناسب با هدف نزدیکی هر چه بیشتر اساتید، اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و دانشجویان می تواند منشا و آغازگر تحول جدی در حوزه پژوهش و فناوری گردد.
مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این بازدید در گفتگو با وب دا اظهار کرد: مرحله نخست پروژه پژوهشگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت کامل اتمام یافته و هماکنون در مرحله تجهیز قرار دارد و در آیندهای نزدیک این پژوهشگاه با حضور مسئولان به بهرهبرداری میرسد.
مهندس علی رحیمی خاطر نشان کرد: مرحله دوم این پژوهشگاه نیز بین 8 تا 12 ماه آینده آماده بهرهبرداری خواهد بود، برای ساخت این پژوهشگاه بزرگ و پیشرفته که طبق استانداردهای بینالمللی ساخته شده 120 میلیارد تومان اعتبارعمرانی پیش بینی شده که 60 میلیارد تومان آن در فاز اول هزینه شده و همین میزان هم برای فاز دوم و اتمام کل پروژه نیاز است.
وی تأکید کرد: پژوهشگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در فضایی به مساحت بیش از 17 هزار مترمربع ساخته شده است که فاز اول پژوهشگاه در فضایی به مساحت 7 هزار و 352 متر مربع آماده بهرهبرداری است و این فضا شامل موتورخانه، اتاق دیزل و برق، فضاهای عمومی اداری و خدماتی، اتاق كنفرانس، كلاس و آزمايشگاه و اتاق اساتيد، سالن مطالعه، رييس بخش و اتاق جلسات و اتاقهای خاص، رياست يونسكو، فضاهای اداري و اتاق هوا ساز بوده است.