نصب و راه اندازی تجهیزات پزشکی پیشرفته در مراکز درمانی
- بازدید: 126
مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهارکرد: در راستای توسعه عدالت در سلامت از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون بیش از 3 هزار قلم تجهیزات پزشکی جدید و پیشرفته در مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه نصب و راه اندازی شده است.
مهندس عباس ایزدی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: از جمله این تجهیزات پزشکی میتوان به دستگاه توموتراپی برای درمانهای پیشرفته و فوق تخصصی سرطان به ارزش حدود 2500 میلیارد ریال در بیمارستان امید ،دستگاه براکی تراپی جهت درمان سرطان به ارزش حدود 160 میلیارد با به روز ترین روش های حال حاضر دنیا ،دستگاه سی تی سیمولاتور برای کمک به طراحی پلن درمان در رادیوتراپی به ارزش حدود 150 میلیارد ریال در بیمارستان امام رضا(ع) اشاره کرد.
وی با بیان اینکه از ابتدای مهر ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون پیگیری و تخصیص حدود ۳ هزار قلم تجهیزات پزشکی به ارزش ۱۰ هزار میلیارد ریال در مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه صورت گرفته است تصریح کرد: دستگاه آنژیوگرافی بای پلین مغزی برای جراحی عروق مغزی و تشخیص 3بعدی مشکلات عروق مغز و بهبود کمی و کیفی خدمات کد 724 به ارزش حدود 250 میلیارد ریال در بیمارستان قائم(عج) و دستگاه اکوکاردیوگرافی پیشرفته قلب برای انجام اکوکاردیوگرافی پیشرفته قلبی از طریق مری به ارزش حدود 70 میلیارد ریال در بیمارستان امام رضا(ع) از دیگر تجهیزات پیشرفته خریداری شده در یک سال گذشته است.
مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در تلاش هستیم که با همکاری معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تمامی نیازهای بیمارستانی در حوزه تجهیزات پزشکی را تامین نماییم.
مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری و سیاست های کلان نظام در حوزه فرزندآوری و صیانت از جمعیت اظهار داشت: معاونت درمان دانشگاه ضمن تجهیز و بازسازی مرکز درمان ناباروری میلاد و دستگاه میکرومنوپولاتور برای درمان ناباروری و لقاح مصنوعی به ارزش 25 میلیارد ریال در بیمارستان امام رضا(ع)، در زایشگاه ها در بخش های مراقبت ویژه نوزادان 20 درصد به لحاظ تجهیزات پزشکی شاهد رشد و توسعه بوده ایم.
مهندس ایزدی ضمن اشاره به نصب سی تی اسکن به ارزش 90 میلیارد ریال در بیمارستان کامیاب مشهد بیان داشت:در این مدت تجهیزات پزشکی در icu ها 15 درصد،در آزمایشگاه ها 15 درصد و در بخش های دیالیز 20درصد رشد یافته است.
وی با تاکید بر اجرای سیاست بازچرخانی و احیا تجهیزات پزشکی در راستای افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها خاطرنشان کرد: این معاونت تا کنون بیش از۱۲۰ دستگاه پزشکی را احیا نموده است.
وی اضافه کرد: انجام تعمیرات تخصصی دستگاههای پزشکی و نظارت بر نحوه اجرای آن و تهیه و اعلام طرح های پیشنهادی مرکز بازچرخانی تجهیزات پزشکی مستعمل از جمله خدمات معاونت درمان در حوزه تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال گذشته بوده است.
مهندس ایزدی مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تجهیز بخشهای دیالیز در شهرستانهای تابعه دانشگاه شامل شهرستانهای خواف، تایباد و خلیل آباد ابراز کرد: تلاش می شود در راستای توسعه خدمت رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی، بهترین امکانات و خدمات در مراکز درمانی نصب و راه اندازی شود.