970 دانشجو در دانشکده علوم پیراپزشکی و توانبخشی مشهد تحصیل میکنند
- بازدید: 114
رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی و توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال تحصیلی 1402-1403 تعداد دانشجویان فعلی این دانشکده 670 نفر بوده و این عدد با 300 ورودی جدید به 970 نفر میرسد.
دکتر داوود سبحانیراد در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: کلاسهای درس سال تحصیلی جدید دانشکده علوم پیراپزشکی و توانبخشی مشهد برای دانشجویان فعلی از سوم مهر ماه آغاز شده و کلاسهای درس دانشجویان جدیدالورود این دانشکده هم از 15 مهر ماه آغاز میشود در سال تحصیلی جدید ،برگزاری تمامی کلاسهای درس تئوری و عملی این دانشکده بهصورت حضوری خواهد بود.
وی تصریح کرد: کلاسهای درس در محل جدید دانشکده واقع در مجتمع شهید خوارزمی برگزار میشود و تنها آزمایشگاهها در محل قدیم بوده که بهزودی و پس از آماده شدن مکان تحویلی به محل جدید انتقال مییابد.
رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی و توانبخشی مشهد ادامه داد: در سال تحصیلی جدید 2 رشته جدید مددکاری اجتماعی نوجوانان در مقطع کارشناسی ارشد و فناوری اطلاعات سلامت در مقطع دکترا به رشتههای موجود در دانشکده علوم پیراپزشکی و توانبخشی مشهد اضافه شده است.
وی بیان کرد: در دانشکده علوم پیراپزشکی و توانبخشی مشهد 43 عضو هیأت علمی در 8 گروه بینایی سنجی، تکنولوژی پرتوشناسی، علوم آزمایشگاهی، فناوری اطلاعات سلامت، فیزیوتراپی، گفتار درمانی، کار درمانی و مددکاری اجتماعی دارد و در این دانشکده 8 رشته در مقطع کارشناسی، 5 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 2 رشته در مقطع دکترا فعال است.
رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی و توانبخشی مشهد در خصوص جایگاه این دانشکده، گفت: دانشکده علوم پیراپزشکی و توانبخشی مشهد همه ساله در رتبههای نخست در میان دانشکدههای علوم پیراپزشکی و توانبخشی کشور بوده، دانشکدهای که بالاترین آمار را در دانشجو، عضو هیأت علمی و فارغالتحصیل دارد.
دکتر سبحانیراد با ذکر این نکته که ما در سال گذشته فیلد بالینی را در حوزه آموزش با راهاندازی بخش توانبخشی بیمارستان شهید هاشمینژاد افزایش دادیم، تأکید کرد: خدمات درمانی حوزههای پیراپزشکی و توانبخشی در یک مرکز جامع و 8 بیمارستان شهر مشهد ارائه میشود و عموم مردم اعم از زائر و مجاور از این خدمات بهرهمند میشوند.
وی اضافه کرد: مرکز جامع توانبخشی در احمدآباد، نبش پرستار 2 واقع شده و در این مرکز روزانه بیش از 30 خدمت فیزیوتراپی، بینایی سنجی، شنوایی سنجی و گفتار درمانی ارائه میشود؛ همچنین در سطوح بیمارستانی هم فعالیتهای واحدهای توانبخشی را در بیمارستانهای حضرت قائم(عج)، امام رضا(ع)، شهید هاشمینژاد، دکتر شیخ، اکبر، امید، ابن سینا و شهید کامیاب داریم و در هر واحد توانبخشی بیمارستانی هم روزانه بیش از 50 خدمت به بیماران سرپایی و بستری ارائه میشود.
رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی و توانبخشی مشهد افزود: ما با آموزش و پرورش استثنایی و بهزیستی همکاری داریم و عمده خدمات درمانی به دانشآموزان استثنایی و مددجویان بهزیستی در حوزههای کار درمانی و گفتار درمانی بوده و برنامه همکاری بعدی هم با جمعیت هلال احمر خواهد بود.
دکتر سبحانیراد در پایان گفت: ما به تازگی پیشنهاد گسترش خدمات توانبخشی و تخصصی شدن خدمات این حوزه رابه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد دادهایم، موضوعی که به عنوان مهمترین برنامه در حال پیگیری بوده تا پس از موافقت مسئولان دانشگاه اجرایی و عملیاتی بشود.