دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از مراکز علمی موثر در حوزه تغذیه بالینی است

استاد یار تغذیه دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، یکی از مراکز علمی موثر در حوزه تغدیه بالینی است.

دکتر سید مصطفي عربی درحاشیه دومین کنگره بین المللی تغذیه، مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه بیمارستان های قائم(عج)،  امام رَضا(ع)،اکبر ،هاشمی نژاد و شیخ به شکل جدی در حوزه تغدیه باليني ورود پیدا کرده اند،  گفت: در واقع کنگره بين المللي تغدیه زمینه تبادل تجربیات را فراهم کرد تا سایر دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور  نیز در حوزه تغذیه بالینی ورود پیدا کنند‌.

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های داخلی و خارجی برای بهبود تغذیه کشور از اهمیت بالایی برخوردار است.

دکتر عربی گفت: تحقیقات گسترده ای در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص تغدیه سالم انجام‌ شده است که می‌توان از تجارب آن استفاده کرد.

سبد غذایی مردم باید به صورت علمی مدیریت شود

استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در حاشیه این کنگره به خبرنگار وب دا گفت: هر فاکتور غذایی برای سلامت افراد ضرورت دارد بنابراین باید در سیاست های تغدیه به این موضوع توجه شود که سبد غذایی مردم به صورت علمی مدیریت شود.

دکتر سیدعلی کشاورز با اشاره به اینکه در حال حاضر با گسترش شهرنشینی بخش زیادی از منابع گیاهی غلات از حبوبات است اظهار کرد: سهم غذاهای حیوانی نسبت به الگوهای غربی کمتر است.

وی با بیان اینکه در دو دهه اخیر مصرف پروتئین های حیوانی کاهش یافته است‌ تصریح کرد: کاهش مصرف لبنيات موجب پوکی استخوان کوتاهی قد نسل ما می شود.

دکتر کشاورز خاطر نشان کرد:نسل جوان نیز اگر به سمت فست فودها برود زمینه برای فقر غذايي فراهم می شود به نحوی. که از یک سو درگیر سو تغذیه و از سوی دیگر درگیر اضافه وزن و چاقی می شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:در برخی از شهرهای بزرگ، اضافه وزن و چاقی به ۷۰ درصد رسیده است و این موضوع زمینه را برای ديابت، سرطان و ناباروری فراهم می کند بنابراین باید سبد عذایی مردم انتخاب علمی و هدفمند داشته باشد.

325.jpg - 100.07 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

سه شنبه, ۱۶ بهمن ۱۴۰۳